Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo bładze

Urząd Gminy prośba o dane pracownika.. podadza???

Polecane posty

Gość pytam bo bładze

jesli zadzwonie do urzedu Gminy ze potrzebuje dane kontaktowe jednego z pracowników bo w necie znalezc nie moge ( telefon, fax, e- mai) tomyslicie ze mi podadza??l

Gość Pracownica Urzad Gminy
Nie ma szans

Gość wertyujh
podadzą Ci co najwyzej telefon pod którym jest dostępony w pracy, innego napewno nie. Jest coś takiego w końcu jak ochorna danych osobowych....

Gość pytam bo bładze
ale mi chodzi o jego telefon fax i e-mail słuzbowy, on jest pracownikiem tego urzedu Ochorna danych to chyba prywatne dane tylko obejmyje

Gość pytam bo bładze
to dlaczego na stronach internetowych roznych urzedów sa podane numery słuzbowe pracowników i ich e-maile?? łamia prawo??:O ja nie jego numeru prywatneog komorki.. tylko numeru słuzbowego.

Gość pytam bo bładze
a przepraszam o co ja pytam od samego poczatku??? 12:31 [zgłoś do usunięcia] pytam bo bładze ale mi chodzi o jego telefon fax i e-mail słuzbowy, on jest pracownikiem tego urzedu :O

Oczywiście, że zostaną Ci podane telefony służbowe, fax i mail, nie widzę problemu. Co ma tego ustawa o ochronie danych osobowych? Dostęp do tego typu informacji gwarantuje Ci Konstytucja. :)