Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fua

wkurza mnie to okrutnie!!!

Polecane posty

chyba mu powiem o tym- tak bedzie najlepiej. swoją drogą - szkoda ze ja takich zdjec nie robiłam byłemu:) miałabym Asa w rekawie.

Gość Poznaniak 85
ja kiedyś skasowałem zdjęcia byłej i żałowałem...z dziewczyną która mnie o to poprosiła nic nie wyszło a tamte zdjęcia były naprawdę fajne i były pamiątką ...nie chcesz aby patrzył na zdjęcia innej ? moża sama mu zapozujesz ?:) ...jak mu zależy na zdjęciach to i tak je jakoś zachowa..więc czy warto walczyć z wiatrakami ?

----> do cvcx... Podobała Ci się i co? wyrzucił ją, a ty nie miałaś nic przeciwko? ja bym miała, dlatego tez obawiam sie reakcji, kiedy poproszę zeby wykasował zdjecia:/

no włąśnie Poznaniak chyba masz rację- co ma być to bedzie. sama mu zapozuje i bedzie patrzył na nasze foto:) a o tych fotkach muszę zapomnieć. czyli nic mu nie mówić? -

Gość cvcxvcxv
no wlasnie...

ach z tymi facetami to same problemy:) żartuję.

Gość Poznaniak 85
powiedzieć możesz jak ci to ulży ale nie nalegaj na skasowanie , powiem ci tak człowiek czasami ma takie dni na refleksje o życiu i wtedy chętnie oglądamy starsze zdjęcia ...nie możesz brać tych zdjec do siebie po prostu :)

właśnie najbardziej ulżyłoby mi , jakby wogóle je skasował. Ale skoro ma sobie zgrać na pendrive- a , i nie miec tylko w komputerze to wogóle wole nie mówic. Boje sie tylko tego, że któregoś pieknego dnia mnie poniesie i sama je skasuje:/

ja bym wykasowala i po krzyku,a jak bym znow zzzobaczyla cos podobnego zrobilabym awanture i przy nim skasowala. no bez przesady. ma mnie to niech ma moje zdjecia nagie a nie jakichs dziw*k.

Gość ikaaaaaaaaaa
Jarek_84 cioto wpierpapier stąd tepy tępy frajerze w dupe sobie wsadz swoje komentarze

Gość jaaaaaojjaaa
wiesz skoro trzyma takie zdjęcia to traktuje swoje dziewczyny jak jakies przedmioty seksualne ... zachowywuje sie jak jakis zdobywca,kolekcjoner po to chyba zeby sie pochwalic kumplom więc jak i Tobie zrobi takie zdjęcie to nie wykluczone że będą je oglądać potem jego koledzy...

a jak pomyśli ze jestem zazdrosna? że go ograniczam?

o to chodzi że mi takich zdjeć nie robił, nie proponował.

Gość xyzzzxyzzzz
a mnie wkorza ze moj ma kalendarz z dziewczyną w bikini :( czuje sie gorsza... :( powiedziałam mu ze skoro nie chce go zdjąc tzn ze lubi patrzec na inne..a przeciez to ja jestem tą jedyną... co mylicie czy powinien zrozumiec ze mie to boli czy przesadzam?

na dodatek jest to cały folder ze zdjeciami. w folderze znajdują sie pliki o tytułach, np: Asiulka, Magda, Sylwia no i jeszcze zdjecia tej aktorki Weroniki Książkiewicz do tego://

kalendarz zdziewczyna w bikini - nie no o takie coś bym sie nie wkurzała- przecież to tylko kalendarz z ładną dziewczyną;)

Ja też miałam taką sytuację... chociaż były to normalne zdjęcia :) No i skasował... Zapytałam po co je zachował? Do czego są mu potrzebne... Odpowiedział, że to tylko pamiątka. Że nie będzie przy nich niestworzonych rzeczy robił :P i nic dla niego nie znaczą. Nawet ich nie oglądał po prostu sobie były... Od tego czasu nie spotkałam się z owymi zdjęciami :) Powiedziałam, że albo moje albo ich :P Oczywiście bardziej na żarty, niż na serio... i sama zaczęłam od kasowania swoich zdjęć :) Bo sobie nie życzę i takie tam... i sam później skasował zdjęcia tamtych... :) Poznaniak 85 co z Ciebie za facet? Bardziej zależy Ci na zdjęciach innych lasek niż na własnej dziewczynie? Eeee... no daj spokój... Autorko, również nie rób z tego niestworzonych problemów bo po co się niepotrzebnie nakręcać? Ani jemu ani tobie nie będzie z tym dobrze :) Obróć to w żart może on nie wie że ciebie to boli... Jeżeli jesteś dla niego ważniejsza wykasuje te zdjęcia :)

Lepiej załatw tą sprawę do końca bo będzie tylko Cię gnębić a tak odczujesz ulgę... po co się zamartwiać?

Gość xyzzzxyzzzz
gdyby mu zalezało to by je skasował jak bedzie chcial miec spokoj to i tak je ukryje natury jego nie zmienisz co to za typ wogole? racja ma sie za jakiegos zdobywce

Gość Poznaniak 85
życie kochana mnie nauczyło.... o usunięciu pamiatek może pomyśle 5 lat po ślubie...broń Boże wcześniej ...

każdy facet to zdobywaca - niestety mam świadomość , że w jego zyciu przewineło sie wiele kobiet, ale nie był jakimś lovelasem. bez przesady. teraz podobno chce sie ustatkować- rodzina i te sprawy. kurcze- po co ja tam wogóle zaglądałam- teraz siedze w pracy i zamiast pracować myśle o jakiś zdjeciach i pierdołach- sama sie nakrecam chyba! tak definitywnie musze to załatwić. gorzej jak nie skasuje tylko gdzieś przeniesie:(

Każdy facet to zdobywca może i tak :) Ale facet który swymi zdobyczami chwali się kolegom tak naprawdę leczy jedynie swe kompleksy :) Nie martw się, pogadaj z nim... lub sama wykasuj te zdjęcia :) i po sprawie... :) wtedy będziesz mieć pewność że sam ich nigdzie nie przeniesie....bo już ich nie będzie :)

Gość meerr
a ja uwazam, ze powinnas odpuscic sobie i nie myslec o tym. Ma wspomnienia zwiazane z tymi dziewczynami - z glowy tez mu je wykasujesz? Zabronisz myslec o Magdzie czy Sylwii, wspominac je, jakie byly, jaki byl seks, jak wygladaly, jak sie smialy? A moze odizolujesz go od widoku ladnych aktorek? Odetnij mu internet, zamknij telewizor, bo gdzies sie natknie na ladna buzie albo figure i bedzie chcial na nia patrzec. :O

Jeśli mogę Ci coś doradzić:) Ja znalazłam zdjęcia gołych babek na kompie i filmy...czułam się strasznie, nie chciało mi się na niego patrzeć, ani rozmawiać z nim. Jednak wszystko przemyślałam- wiąże się to z naszym związkiem, ale nie o tym chciałam pisać.OTÓŻ: Zrobiłam sobie zdjęcia- takie pikantne, kilka takich folderów w różnym czasie i miejscu dotarło do mojego mężczyzny jako niespodzianka i wiesz teraz na te fotki patrzy :)

PS też mam zdjęcia moich byłych, ale nie w kompie, zgrane na płycie, wywołane i co z tego? nawet na nie nie patrzę. No zastanów się autorko...