Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ania

DOZNALAM SZOKU !!! CO ROBIC?ZATKALO MNIE TOTALNIE...

Polecane posty

Gość zalamana ania

bylam dzisiaj u mojego faceta poraz pierwszy ... od roku ... i doznalam szoku ... jego pokoj ,a wlasciwie wszystkie sciany,byly powyklejane golymi babami z cycami na wierzchu :/ a to Pamelka,a to inna lafirynda ... a nad lozkiem wisial plakat laski rozkraczonej bez gaci ;/ szok !! zatkalo mnie ! jestem z nim od roku juz ,a on takie rzeczy ma w pokoju ?szczyty ;/ mogl sie tego pozbyc;/ a mowil mi ,ze to byly plakaty jego brata,ktory sie wyprowadzil niedawno i on jeszcze nie sciagnal tego ( pokoj mieli razem,ale teraz jego brat poszedl na swoje). ja sie dziwie rodzicom mojego chlopaka .. ze kazali na takie cos ,a on ze mial tupet takie cos powyklejac ;/ zatkalo mnie .. juz nawet nie mam ochoty na seks z nim ;/ wszedzie te plakaty wisialy ! a kolo kompa stos CKMow ;/ i zdjecie golej pipy ;/ wyszlam od niego i nie odzywam sie do niego ... :((

Gość rozumiem całkowiecie

Mentalność Twojego faceta daje świadectwo na to, że jest nie dojrzałym chłopcem a nie mężczyzną, w dodatku bez poczucia dobrego smaku. Naturalnie, są ludzie którzy maja potrzebe oglądania tego typu pisemek, ale jeśli decydujemy się na bycie z kimś to wypracowujemy pewnego rodzaju kompromis, np oboje na zasadzie podniecającej gry przeglądają takiego typu stronki, gazety czy filmy. Twój chłopak zachował się w złym guście, okazując Tobie brak szacunku. Powiedz mu to. To czy zdecydujesz się na bycie z takim niedojrzałym chłopcem to już od Ciebie zależy.

Kobiety i mezczyzni sa tacy sami!!!! Dlaczego to wszystko takie pojebane!!!!!!!!!

Mój jak go poznałam miał 44 lata. Też niedojrzały?? W kompie codziennie inna rozkraczona na pulpicie, setki zdjeć w kompie i na płytach, nawet sobie skanował zdjecia z hustlerów. I co Wy na to??

Gość ja bym chyba padła ze śmiechu
:D

Mnie do śmiechu nie było. Mojego zdjęcia w jego domu nigdzie nie znalazłam. A seks. Raz w tygodniu. I ja z tym palantem byłam ponad 5 lat. Ile się napłakałam to moje. Stary gruby zbok :)

U kolegi w kompie na pulpicie kiedyś widziałam taką laską (było to w 1 klasie liceum). Przyznał się, że zmienia tapetę, gdy jego mama chce skorzystać z komputera :D :D :D

Gość słania
załamana ani!teraz już wiesz,dlaczego cię wcześniej nie zapraszał,hehe

Gość glos rozsadku
tylko pozazdroscic takich problemow :-)