Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosimooo

kto przetrwal do samego konca diete kopenhaska??

Polecane posty

Gość kokosimooo

Czy naprawde jest az tak trudno? Czytam menu i poza dniem 7- wszystko wydaje sie nawet znosne. Dlaczego wiec tak czesto piszecie, ze nie dotrwalyscie? to tylko 13 dni :P

Gość witamskldfsjhnkj
Ja zaczynam kopenhaską od 1.12 Też zastanawiam się dlaczego tak ciężko ją przetrwać Moja siostra ją przetrwała i schudła 9 kg

Ja przetrwałam 12 dni, wieczorem zemdlałam, ogólnie przez całą dietę bardzo mnie trzęsło i miałam problemy z włosami po tej diecie. Schudłam ok 6kg.

Gość kokosimooo
ja tez zastanawialam sie czy jej nie zaczac 1 grudnia, ale wole odzywiac sie racjonalnie a boje sie, ze ta dieta niestety do takich nie nalezy, choc wcale nie brzmi zle no i trwa tylko 13 dni. Sa tam i warzywa i owoce i nabial i mieso... wiec w sumie nie rozumiem o co to cale halo... Ale wlasnie slyszalam od wielu osob, ze jest bardzo wyczerpujaca, hmm.. nie wiem, ja jem 1000-1200kcal w tej chwili i czuje sie dobrze, normalnie zyje, chodze, nie mdleje, ucze sie a nawet uprawiam sport. Dlatego chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej, ale wlasnie od osob, ktore te diete juz maja za soba :) dziekuje

Gość kokosimooo
mimi82- a na czym schudlas az tyle w miesiac?:)

Gość gtrgtr
ciężko wytrwać na tej diecie psychicznie. jest to bardzo męcząca dieta i wyczerpująca. trzeba umieć poźniej 'wyjść' z tak rygorystycznej diety.

Gość wiecznie na diecie
5 razy bylam na tej diecie

Gość kokosimooo
wiecznie na diecie -> i 5 razy ja skonczylas?

Gość wiecznie na diecie
schudlam jakies 7 kilo, powiem wam jedno-dieta wyniszcza organizam jest beznadziejna i do droga tylko w jedna stronę! do efektu jojo- za kazdym razem po diecie tyłam mimo ograniczenia jedzenia! i powiem wam jedno! kazda inna dieta trwająca 13 dni i w której przez te 13 dni zafundujecie sobie taka porcje kalorii jak w kopenhaskiej przyniesie taki sam efekt! i pod zadnym pozorem nie wierzcie w te brednie ze dieta przyspiesza przemiane i takie tam! sa inne diety madrzejsze i zdrowe-np montigniaca na ktorej schudlam ponad 30 kilo

Gość wiecznie na diecie
wytrzymalam bo to dla mnie pryszcz- moj rekord to 11 dni bez jedzenia. ale nikomu oczywiscie ni epolecam! ja odchudzam sie od wielu lat stale! teraz tylko jestem juz madrzejsza niz kiedys

Gość 1 raz
przeszlam jakies 7 lat temy - schudlam 4 kg, po 4 latach sprobowalam jeszcze raz i w piatym dniu zemdlalm marnie sie czulam ogolnie wiecej juz chyba nie bede jej stosowac a przytylam bo mialam troche zdrowotnych problemow...

Gość kokosimooo
wiecznie na diecie --> ale skoro jestes taka wytrwala i stosujesz tyle diet to po co sie cagle odchudzasz? przeciez powinnas byc juz jak szczypiorek :) poza tym wiesz... jesli stosowalas diete kopenhaska az 5 razy to rozumiem, ze robilas to tak jak zalecaja- czyli co 2 lata??? Bo jesli nie to nic dziwnego, ze uwazasz ja za wyniszczajaca. Powiem Wam tak- 13 dni to jest nic! nie mozna sobie zrobic krzywdy w ciagu 2 tygodni jedzac szpiank, kurczaka, jajka, pomidory i jogurty! Sa ludzie ktorzy miesiacami zywia sie tylko w fast foodach- i to jest problem i to jest straszne a nie brokuly ze steakiem na obiad :O