Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaintaeresowanazainteresowana

****** Egzorcymy Emily Rose .********

Polecane posty

Będziecie oglądac dziś ?? A kto już widział i powie mi czy mając 15 lat nie umrę ze strachu .?. proszę ...

Gość fajny film
ogladale mz 5 razy. nie taki straszny ale momentami niezbyt dla osob o slabych nerwach

horror świetny - początek troszeczke nudny - ale od momentu gdzie pokazują opętanie emilii - super !! zalezy jakie lubisz horrory - ten jest autentyczny - wiec moze lepiej nie ogladaj jak masz 15 lat - chociaz jesli sie nie boisz tych straszniejszych horrorow to polecam!

Powiem wam że na byle "koszmarze minionego lata" nieźle się momentami bałm ... Ale np . na Resident evil , Ring nie bałam sie nic . Ale The Mist ... boże prawie sie miałam zawał ...;//

jedyną rzeczą, która może przerażać jest autentyczność scenariusza. jednak, żeby jakoś specjalne strachy mnie przy nim wzięły, to nie mogę powiedzieć. nie mniej, ciekawy film. nie to co amerykańskie produkcje z odcinanymi kończynami, głowami i kupą ketchupu w kadrze.

ja wam powiem, że przeczytałam książkę, na której podstawie powstał. "Egzorcyzmy Anielise Michel", o niemieckiej dziewczynie. I najgorsze jest to, że to historia autentyczna...

Gość xxx85
a na czym i o ktorej sa???

A wiesz to zależy czy masz tchórzliwą naturę czy też nie, bo np. ja po egzorcyście nie spałam przez tydzień... :)

Nie uwazam siebie za panikarę,histeryczkę ani kogos nieskomlikowanego, na kim wrażenie zrobi odcinanie głowy,potem nogi i do tego podkładany kwik świni(z całym szacunkiem dla tych inteligentnych zwierząt)...Film uważam za dobry. Przerażenie wzmaga świadomośc, że jest oparty na faktach. Jednak slyszalam także skrajnie różna opinie od mojej więc w zależności od osoby,progu wrazliwości, gustu każde zdanie inne (przykładowo laska pokroju i przede wszystkim charakteru dresiary stwierdzila, ze wcale sie nie bala i inne ble ble ble) w kazdym razie ogladania 15 latce zdecydowanie odradzam

Gość ciocia dobrarada
a bedzie w telewizji?jesli tak to na jakim programie i o ktorej

Gość gosiagosiagosia..............
polsat, 22.o5 dzis

Gość ciocia dobrarada
dziekuje to obejrze tez;)

Gość kukileczkaaa
ja z niecierpliwoscia czekam na ten film choc nie powinnam ogladac bo mam nerwice lekowa hihi ale musze bo uwielbiam horrory a nawiase mowiac zaden mie ejszcze nie wystaraszyl

Gość vvvvv
"straszność" tego filmu polega na tym, ze to działo sie naprawdę. To nie ring czy piła gdzie od razu wiadomo, że wszystko jest wymysłem reżysera. Jesli oglądając film uświadomisz sobie, że tobie lub komus kogo znasz mogło sie to przydarzyć - wtedy zaczynasz sie bać.

Gość dsffff
nie ogladam.boje sie.

Gość poszukujący grzegrzółki
a na jkim programie to leci??

Gość poszukujący grzegrzółki
a na jkim programie to leci??

Gość ja jakis czas temu
ogladalam reportaz na dwojce o annelise.. Powiem szczerze ze wiele w zyciu naoogladaa sie horrorow ale ten reportaz mnie zaszokowal. nie moglam spac przez pol nocy. wlasnie najgorsze jest to ze to bylo naprawde. Dla mnie najgorsza byla a tasma kiedy bylo nagrane jak ten ksiadz wypedzal z niej te demony. Te odglosy byluy przerazajace. Nie obejrzalabym tego drugi raz:O

Gość anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
też oglądałam mając 15 lat, na religii. Super film, świetnie nakręcony itp itd. Tylko ja mam słabe nerwy i momentami było źle, a jak na drugi dzień po oglądnięciu obudziłam się za dwie 3 w nocy (jak będziesz oglądać to będziesz wiedzieć o co mi chodzi;)),to przez godzinę leżałam zdrętwiała przy zapalonym świetle :P oglądnęłam potem jeszcze dwa razy (zawsze z kimś) i to tyle. Notabene, o której jest i na którym????