Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciam__

JAK MAM PRZYTYĆ ??

Polecane posty

Gość ciocia dobrarada
brak mi motywacji;( musze sie zmuszac:( jeden maly stres i nic nie moge przelknac. A sa osoby ktore gdy sie stresuja to wlasnie wtedy jedza bez opamietania

Gość ah_te_kobiety
dokładnie masz rację ale tabletki też Ci na stres nie pomogą

Gość ciocia dobrarada
peritol wplywa niekorzystnie na plodnosc?! niektore mowia ze tak niektore ze nie? jak to jest naprawde

Gość ciocia dobrarada
no wiadomo, wszystko ma swoje wady i zalety

no wiem ale ja szczerze mówiąc nie zdecydowałabym się brac tych tabletech tylko po to zeby przytyc. rozumiem że chcecie miec jakąś ładną figure itp. ale wiesz nie to jest najważniejsze. ja zawsze stawiam zdrowie na pierwszym miejscu:)

Gość ciocia dobrarada
stokrotka963- i masz racje. Ja tak bardzo chce przytyc te pare kilo...

doskonale cie rozumiem bo kiedyś szczerze mówiąc też chciałam strasznie przytyc ale rok pózniej udało mi sie:) a pózniej to juz wogóle za dużo przytyłam:) ...

Gość ciocia dobrarada
a ile masz latek i ile wazysz? ja w kwietniu bd miala 18 a waze tak 47 kg...szok

ja na poczatku stycznia 18 i teraz 53 kg wagi. ale kiedys przez jakiś czas ważyłam 42 kg ale udało mi sie przytyc:)

Gość ciocia dobrarada
stokrotka, moze przejdziemy na gg?

Gość ciocia dobrarada
12295909 moj gg

Hej ;) widze że topik się rozkręcił , ciesze się bardzo . I jak miło wiedzieć że nie sama jestem z tym problemem ;) Pisałyście o tych tabletkach na apetyt . Ja to bym sie bała że rozwalą mi żołądek ... a no i rodzice też niechętnie patrzą na takie tabletki ;(( Widzałam że któraś z Was ma problemy z jedzeniem rano . Mam identycznie !! Jak wstaje to na siłę wręcz staram sie zjeść chociaż płatki ... choć czasem z nich rezygnuje , bo gdy dojeżdzam do szkoły autobusem robi ni się starsznie nie dobrze . Więc jak obżeranie się rano to tylko w sobotę i niedzielę , nawet 6 kanapek potrafię pochłonąć ;DD

oo no faktycznie niezle. to właśnie ja miałam probelmy z jedzeniem rano...:) ale teraz nie przykładam do tego wiekszej uwagi. ale raczej dopiero w szkole jem śniadanie...

Gość ciocia dobrarada
droga autorko. Mam identycznie. Jak zjem cos rano, to po wyjsciu z autobusu jak mnie tak wytrzesie po tych naszych cudownych drogach, to czuje ze zwymiotuje co co zjadlam. Po prostu nie moge no

Gość ciocia dobrarada
widzę,ze topic wymarł. A szkoda...

ja cały czas tu zaglądam ale nikt nic sie nie wypowiada wiec sama ze soba nie bede gadac hi hi:) co tam u Ciebie?

Gość ciocia dobrarada
no u mnie w porzadku.... opycham sięcały czas czym wlezie;) i mam nadzieje ze uda mi sie troche przytyc;)

jejku teraz szczerze mówiąc to chciałabym miec ten problem przyanjmniej przez 1 dzien:) wczoraj i dzisiaj objadalam sie gołąbkami mojej mamy i od razu waga mi skoczyła o 1,5 kg wiecej:(

Hej ;D Powiem Wam ze dziś się nie obżarłam . Jakoś nie mam ochoty . Zawsze jak kilka dni pod rząd sobie ostro pojem , to potem w ogóle mi się nie chce ... Dziewczyny jakie macie BMI ? Bo ja 16,3 i kalkulator na stronce napisał mi że moja idealna waga to ... Uwaga! ... 67 kg . Ale coś mi się wydaje że jak na 175 cm to chyba za dużo by było ...

oni zawsze tak biorą żeby ta kreseczka bmi była po środku masz 175 a ile lat? ja mam bmi 20,3 chyba czy cos takiego. a mi pisza ze moja idealna waga to 57 kg ale niedowage sie ma od 48 przy moim wzroście wiec ja dąże do 50 kg. ta waga wydaje mi sie ok i wtedy szczuplutko ładnie wygladam:D

Gość ciocia dobrarada
hej kobietki. mi wyszlo 17,3... o matko

Gość ciocia dobrarada
wiecie jak sie opycham;) normalnie szok;) wszyscy sie dziwia ze ja tyle mieszcze

u mnie w klasie też jestdziewczyna która strasznie mało waży ale ona sie na siłe nie opycha. zaakceptowała siebie taką jaką jest. waży nie całe 45 kg przy 160 wzrostu czy coś koło tego