Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteś degeneruchem

Czekam aż podepnie mi się link hehe

Polecane posty

Gość jesteś degeneruchem

kobieta, samochód, włosy, szampon, podpaska, okres, gumki, seks, film, kino, wycieczka, samolot, lody, ciasto, czarna kawa, plotki, łóżko, intymność

Gość jesteś degeneruchem
nic się nie podpięło :( może wam się uda heh :P

Gość czas poplątał kroki
* używane auta * nieruchomości ogłoszenia * biustonosze * perfumy * notebooki, laptopy * buty damskie * bielizna damska * RTV - telewizory, kamery wideo * AGD - zmywarki, kuchenki, pralki * aparaty fotograficzne i cyfrowe Kafeteria - Reklama - Redakcja © 1999-2008 o2.pl Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastr

Gość no to spróbujmy
próba nie strzelba, kiedyś udać się musi

Gość czas poplątał kroki
:P

Gość jesteś degeneruchem
czas poplątał kroki >> udałó Ci się !!! Auta masz zalinkwane!!! Mes felicitations!!! :P

Aaaa,chodzi o te reklamy na zielono?:P samochod,wakacje,droga,autobus,kino,las,kolacja,wieczor,mucha,glowa,dziecko,lalka,mis,telewizja,radio:P

Gość jesteś degeneruchem
o rany, teraz u mnie się zalinkowały !!! Jedziemy dalej: - ból głowy - migrena - kac - depresja - grypa - przeziębienie - gorączka :P

Gość jesteś degeneruchem
pomoc wypadek auta droga podróże Afryka Ameryka włosy szampon łupież

Gość jesteś degeneruchem
czekam aż jaśnieksiąże zaoferuje mi swoją pomoc.

Gość jesteś degeneruchem
Hiasynta strząsnęła łupież z pukla swoich siwych włosów. :P

Gość jesteś degeneruchem
nic

Samochód - pojazd mechaniczny z własnym napędem (silnik) i źródłem energii, którym jest paliwo (gaz, ropa, benzyna, wodór), jak również bateria. Dwu- lub trzyśladowy, na trzech (np. cyklonetka), lub więcej kołach (najczęściej czterech), przeznaczony do przewozu osób, ładunków itp. Nie mialam pomyslu na napisanie czegos innego:P

Gość tu nic nie mA
zdrowie zdrowie zdrowie zdrowie zdrowie zdrowie

Gość jesteś degeneruchem
mam pomysł, wklejajmy teksty piosenek polskich, zobaczymy co zaskoczy hehe :P HEY "MIMO WSZYSTKO" ochaj mnie mimo wszystko Do niedzieli jakoś szło Lukier miód liryczne cudo Kochaj mnie mimo wszystko Nagle coś drobiażdzek wręcz Na manowce złości wywiódł mnie Kochaj mnie mimo wszystko Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć raz To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę Powrotów nie będzie Czasem coś.. tyci czort Zdania szyk przestawi mi Kochaj mnie mimo wszystko Lub slalomem gubiąc krok wracam po dwóch głębszych pózno w noc Kochaj mnie mimo wszystko Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć raz To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę Powrotów nie będzie

Gość jesteś degeneruchem
Lady ma zalinkowany p.o.j.azd ! Brawo!! :P

Każdy na początku wierzy, że jest dla niego plan Ktoś na górze, gdzieś na chmurze nam narysował go Matka zazdrość w ludziach płodzi gniew On chce byś zawrócił z drogi swej Nie daj się, ludzie niech swoje myślą Nie daj się, Z diabłem do piekła wyślą Nie daj się, Warto być zawsze tylko sobą (x2) Każdy na początku wierzy, że jest dla niego plan Ja do końca pragnę spełnić go Chociaż cenę znam Matka zazdrość w ludziach płodzi gniew On chce byś zawrócił z drogi swej Nie daj się, ludzie niech swoje myślą Nie daj się, Z diabłem do piekła wyślą Nie daj się Warto być zawsze tylko sobą (x2) Prosto ludziom w oczy patrz Niewielu ma odwagę Pozorami kryją twarz Nie daj się ludzie niech swoje myślą Nie daj się Z diabłem do piekła wyślą Nie daj się Warto być zawsze tylko sobą (x2) :P :P :P

Gość bezedurywywyw
No to Muzeum Lotnictwa Polskiego. Wiadomo - kupa starych zdezelowanych samolotów, z których niektóre mają już klasę zabytku. Ale poza samolotami dorzucono jeden interesujący eksponat... Sprawny PT-91 z załogą i kołowym zestawem transportowym. Mało - akurat jak tam byliśmy czołgiści odpalili silnik - 16 litrowy potwór bez najmniejszego śladu tłumika. Masakra :D Potem mieliśmy jechać do Szczyglic, miałem jej pomóc zmierzyć działkę, na która ma zaprojektować ogród. Nie urodzinowe, ale zrobić trzeba ;-) "Kotku, zapomniałam zobaczyć, że to jest, bo myślałam, że jak jedziesz ze mną to na pewno wiesz gdzie jedziemy..." Wiwat zaufanie :D