Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxx1

prostytutki pałkomaty

Polecane posty

Gość smieszne
Velka - panienki tej klasy nie reklamuja sie w prasie. Obsluguja konferencje na najwyzszym szczeblu,zachodnich dyplomatow,biznesmenow. To zamkniety swiatek tylko dla wtajemniczonych gdzie obraca sie naprawde ogromnymi pieniedzmi.

Gość gwiazda 29
zgadzam się

sa i do nich przychodza nieliczni normalni dzentelmeni za taka kupe kasy, ale i tak sa oblegane przez chamowatych gburow ktorzy na pewno sie czasami zapytaja czy w tej cenie jest scat? po czym wyjdzie taki z satysfakcja ze zrobil chamowe ze zlosci ladnej panience na ktora go nie stac

ok sa takie ale jesli taka poczatkujaca jest to raczej za bardzo nie wie jak sie w taki swiatek wkrecic, to juz sa dziewczyny ktore mialy szczescie, zreszta tez watpie zeby nawet za 2 tysiace funtow jakikolwiek klient im sie na prawde baaaardzo podobal, gdyby tak bylo to nie robilyby tego za pieniadze tylko za darmo z milosci z bardzo atrakcyjnym mezczyzna. raczej zaden mlody super przystojniak tyle nie zaplaci tylko mili czysci eleganccy panowie w wieku srednim

Gość smieszne
Vela- rzadko ktora atrakcyjna dziewczyna mysli o tym zeby zostac prostytutka- raczej o tym zeby np.wziasc udzial w konkursie na miss nastolatek, albo najpiekniejszej Polki. Nie wygrywa,ale juz ktos ja wypatrzyl.Jest rozzalona i nagle zjawia sie gosc i proponuje jej udzia jako osobie towarzyszacej w jakiejs tam imprezie za calkiem niezla kase. Nic w tym podejarznego,wiec zgadza sie i tak po paru razach dziewczyna przyzwyczajona zostaje do latwych pieniedzy- a potem za dodatkowa kase dochodzi seks i za nim panienka zdazy sie zorietowac- jest juz prostytutka. Z taka panienka klient nie ma bezposredniego kontaktu,bo spotkanie ustawia opiekun. W srodowisku w ktorym obracaja sie te dziewczyny,kazdego facete stac na noc z nimi.

Gość gwiazda 29
widzę,że sa tu osoby dobrze obcykane w tym temacie

Gość smieszne
gwiazda29- tak, jestem obcykana.... tak jak i w wielu innych tematach. Znajomi,prasa,telewizja ,internet i ..... ciekawosc :)

Gość gwiazda 29
ja nie miałam nic złego na myśli poprostu niektóre osoby mi tu imponują wiedzą

Gość baby11111111111111111111111111
dziewczyna przy drodze w Polsce obsługuje średnio 30 klientów.

Gość zonaci tez powinni
byc oznaczeni zeby potencjalne kandydatki na kochanki nie daly sie wykorzystac, prawiczek rowniez powinien byc oznaczony jakims innym tatuazem zeby szybko uciec bo taki nie umie jeszcze kobiety zaspokoic :)

Gość smieszne
prawiczek i kropka 1987 napisal: byle prostytutki powinny byc oznaczane jakims tatuazem zeby zaden facet ich na zone nie zechcia. ... a wszyscy faceci,ktorzy kozystaja z uslug takich panienek- powinni miec przybijana pieczatke na czole,zeby zadna pozadna dziewczyna nie dala im sie nabrac,ze nigdy nie chodzili na dziwki :) ... bo wszyscy faceci przysiegaja ze tego nie robia,tylko pytanie- to skad panienki maja tylu klientow ?... z kosmosu ?!

Gość smieszne
a powinno Cie ruszac prawiczku,bo taki nieoznakowany bedziesz sie wyroznial. Wszyscy beda sie z Ciebie smiac- stracisz kumpli.. nie znajdziesz panienki.... wpadniesz w depreche :( .... a potem sam sobie ja przybijesz i bedzie ok. :)

Gość jestem z branży
Kasowałam 500 w Polsce i nie było mowy że kogoś obsługiwałam. nie wyobrażam sobie "obsłużyć" 30tu niedomytych meneli za byle grosze. mam też klientów którzy płacą więcej i oni są najlepsi, nie mają tak dużych wymagań żeby wykorzystać w pełni czas tylko na seks bez przerwy, ci bogatsi są milsi, kulturalni i spokojni, nie muszą się dowartościować przez poniżenie w taki sposób kobiety za parę groszy i nie myślą w sposób "skorzystać jak najwięcej i jak najtaniej". Nie wykonuję żadnych dziwactw i nie pozwalam robić ze mną co się żywnie komu podoba bo to moje ciało i ja decyduję co z nim robię, owszem zdarzył się wymagający menel który zasłużył jedynie na oralny w gumce i z tego powodu był agresywny ale mam ochronę i była interwencja i taki pan musiał wyjść bo inaczej by oberwał, ale to było kiedyś gdy zaczynałam, potem wiedziałam już na wejście kto mi nie podpasuje i żegnaliśmy się od razu, bo mogłam sobie już na to pozwolić żeby odmówić ponieważ mam lepszych którzy dużo płacą i nie muszę się już denerwować że przepadnie mi te 500zł od byle kogo. Często wyjeżdżam za granicę na weekend lub na tydzień i myślę że dlatego że mnie nie ma to po prostu uniknęłam wielu nieprzyjemnych rozmów przez telefon i niemiłych spotkań z niemiłymi panami. Mam porównanie i obcokrajowcy nie są tak wymagający jak Polacy, wielu z nich dzwoni do dziewczyn za 100zł tylko po to żeby się pośmiać, porozmawiać, obiecać i nie dotrzeć na spotkanie. Też miałam wiele takich przypadków, teraz na szczęście nie jestem codziennie dostępna, nie siedzę cały dzień w mieszkaniu i nie czekam bo wolę wyjazdy. Natomiast jednak nie wszyscy mężczyźni ulegają pokusie żeby iść do takiej dziewczyny. Przystojni nie lubią płacić za seks, choć się zdarzają tacy, szaraczki również nie lubią płacić, wielu panów ma obawy a nawet schizy że nie będzie fajnie, rzeczywiście układają scenariusze jak ma wyglądać spotkanie, myślą schematem płacę i wymagam, u mnie nie mają tej satysfakcji porządzić, wolę spontaniczny i bardziej wyrafinowany seks. A prawiczków i małolatów i tak dziewczyny z tej branży nie lubią. Muszę przyznać że na prawdę niewielu jest mężczyzn którzy korzystają z "usług" prostytutek. Wam sie wydaje że dużo, owszem dużo jest takich ale to ci którym się życie nie ułożyło, nie są zbyt atrakcyjni, lub są to panowie po 40tce znudzeni żonami, pracą i przyziemnymi obowiązkami. Ci młodzi szczęśliwi mają rodziny, dzieci i nie sądzę że mają takie pomysły, dopiero po różnych stresujących problemach muszą rozładować napięcie i poczuć się jak nastolatek, a na dodatek wydaje im się że rozkochają w sobie prostytutkę, niestety liczy się tylko kaska. Niektóre dziewczyny wychodzą za mąż za bogatych klientów, tylko pytanie czy są szczęśliwe? Ale takie przypadki to raczej nie u nas, w Polsce raczej występuje większość typu "płacę i wymagam", a potem wychodzę i nie wracam bo nie ma po co, nie ma intymności, nie ma szału, tyle że do tanga trzeba dwojga żeby zaiskrzyło, choćby po to żeby było miło, przyjemnie ale to wszystko, na tym się kończy. Nie wyszłabym za mąż dla pieniędzy, choć przyzwyczaiłam się i polubiłam luksus, wolałabym nieprzeciętnego zaradnego przystojniaka kilka lat starszego.

Gość smieszne
Prawiczku..... i wcale nie namawiam Ciebie do tego. A kto wlasciwie wymyslil taka bzdure,ze jak facet raz na jakis czas przespi sie z jakas dziewczyna,to jest dziwkarzem..... a jak panienka z paroma facetami,to od razu mowia,ze dziwka! Bzdura i glupie podejscie do tematu..... a poza tym wole,zeby moj ew. facet wyszalal sie i poznal "rozne" strony zycia wczesniej niz zasmakowal w nich pozniej... jak ja bede jego partnerka :)

Gość do jestem z branzy
haha nigdy nie znajdziesz zaradnego przystojniaka z takim przerobem nikt cie nie zechce! chyba ze na raz albo tylko jako materac :)

Gość smieszne
Prawiczku - a gdzie znajdziesz taka,ktora ich nie miala ?! Znajac Twoje podejscie do tematu,zadna Ci sie nie przyzna . No i co - uwierzysz ?

Gość smieszne
Prawiczku- napisales,ze czasem wiesz..... no wlasnie.... czasem. Czy nie lepiej odrobine zweryfikowac swoje poglady i uznac,ze dopuki jestesmy wolni to mamy prawo do tego,zeby poznac troszeczke ten fragment naszego zycia ? Czy nie lepiej po prostu wiedziec,ze tak musi byc ? Ja wole znac prawde na "dzien dobry" niz dowiedziec sie pozniej,ze wyglada ona inaczej-bo ktos znajac moje poglady i bojac sie ,ze mnie straci,zataja prawde.

po prostu prawiczek nie zaznał jeszcze tej wspaniałej przyjemności jakim jest seks, żadna go nie chce (może brzydki pryszczaty gruby itp ;)) i dlatego obraża te kobiety

Gość wyksztalcony
wystarczy rzucic okiem na liste dziwek w adultwork a polowa to polki

Gość smieszne
Hola,hola Prawiczku .... atrakcyjne kobiety,podryw,flirt,dobra bajera .... czy to sa cechy prawiczka ? :)

Gość smieszne
hmmmm .... Prawiczku,obracasz sie w towarzystwie atrakcyjnych panienek i zadnej nie bzykales ? .... cos ciezko mi w to uwierzyc :) A tak na marginesie- 1987 to Twoja data urodzenia ?...czy moze rok w ktorym ptzyzekles sobie,ze nie tkniesz zadnej az do slubu :)

Gość smieszne
czesc Prawiczku ...... zagladasz tu jeszcze ?

Gość smieszne
PRAWICZKU !!!!!!!!!!!!!!!!! Nawalilam na caaaaaaaaalej lini.Nie bylo mnie tak dlugo,ze pewnie juz nawet zapomniales o mnie :( .... a ja tez lubie z Toba rozmawiac :)

Gość smieszne
PRAWICZKU - zajrze tu jutro miedzy 21 a 22 . Prosze daj znac jezeli przeczytales.... Pozdrawiam cieplutko :)