Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olamala

powiedziec czy nie

Polecane posty

Gość olamala

Straciłam dziewictwo jak miałam 12 lat. Nie wiem jak powiedzieć o tym przyszłemu mężowi. Do tej pory nie powiedziałam a na święta będzie ślub.

Gość nie mówić po co
?

Gość jezoo
Chcesz kupić sukienkę?;)

Gość Niespodziewanka
A po co mówić? Nie ma sensu

Gość olamala
To lepiej nie mowic? A chciałam być szczera :) Mężczyznom to jednak nie można ufać!

Gość nie mów...............
po co go denerwować nie potrzebie mój nie wie kiedy straciłam dziewictwo i się nie dowie teraz kocham jego jestem mu wierna i to się liczy!

"A chciałam być szczera" a co Ci dzisiaj da ta szczerość, co to zmieni??? Tylko zrazisz do siebie partnera i tyle. Ugryź się w język i nie wracaj już do tego

Gość olamala
Myslałam, że z mężczyną można być szczerym. Wcześniej nie mówiłam bo się bałam. Potem miałam przygody na dyskotekach ale teraz mieszkam w innym mieście, na NK mam zablokowany profil więc się nie marwię. Chłopak mnie kocha więc wszystko jest ok.

Gość olamala
Wazne, że będzie łożył kasę na mnie i będę miała rodzinę jak wszystkie. Ale dziewictwo było dla mnie ważne. Kiedyś chyba inaczej myślałam. Życie i to co otacza mnie wokół mnie zmieniło. Wszędzie tylko każdy chce coś dla siebie, nawet Ci co mówią, że się kochają postępują inaczej. To w czym ja mam być gorsza. W tym, że potrafię nazwać to co robię i nie uciekam w kłamstwa?

Gość diin
ja to bym się tylko zastanowiła czy to faktycznie ten - skoro boisz się mu taką rzecz powiedzieć.. coś tu nie halo - brak zaufania????

Mysle, że nie powinnas mu mowic.... jesli chcesz przez całe życie trwać w kłamstwie :P

Gość xxyyyxx czy jakoś tam
milcz kuno leśna

"Myslałam, że z mężczyną można być szczerym" można, czasami :D Dla ich własnego dobra ;)

Gość olamala
Jemu chodzi o seks a mnie o rodzinę i kasę. Mowi, że mnie kocha ale ogląda się za innymi. Wszyscy tacy są to co niby mam zrobić. Ty jesteś taki sam bo jesteś facetem. Jak goła baba przed Tobą stanie to nie przepuścisz. Tak żyją wszyscy wokół, na kogoa mam czekać, na prawiczka z bajki?

w sumie to naprawde nie masz sie czym przejmować autorko... podstawą wielu małżenstw są kłamstwa, Twoje nie bedzie pierwsze i nie ostatnie

Gość olamala
Kobiety są szmatami a faceci chujami. Wielkiej prawdy nie odkryłeś.

Gość o pewnych rzeczach
facetom po prostu sie nie mowi - dla ich i swojego wlasnego dobra. 🖐️

Gość no i jest git
tobie chodzi o kase jemu o seks - pasujecie do siebie. :D

Gość diin
olamala napisała Jemu chodzi o seks a mnie o rodzinę i kasę. Mowi, że mnie kocha ale ogląda się za innymi. Wszyscy tacy są to co niby mam zrobić. Ty jesteś taki sam bo jesteś facetem. Jak goła baba przed Tobą stanie to nie przepuścisz. Tak żyją wszyscy wokół, na kogoa mam czekać, na prawiczka z bajki? o jazu - w takim razie bez różnicy czy mu powiesz czy nie, skoro tak przedmiotowo Cię traktuje a Tobie to nie przeszkadza, nie wzruszy go zatem taka informacja...

Gość ofer ma
"facetom po prostu sie nie mowi - dla ich i swojego wlasnego dobra." e, jak kogoś okłamujesz to myślisz tylko o sobie. jego dobro to masz jednak głęboko w dupsku.

nie chodzi już o to, czego chce on, a czego ona - no taki układ i tyle. Im pasuje i jest git. Po prostu nie wyciąga się jakiś bzdetów sprzed 10 czy 15 lat, które w rzeczywistosci nie mają już żadnego, nawet najmniejszego znaczenia, a w psychice obecnego faceta mogą się odbić w taki sposób, że rozwalą wszystko zresztą wiele zalezy od osoby - gdybym miała faceta, o którym bym wiedziała, że go to zbytnio nie ruszy, to powiedziałabym dla własnego spokoju. Gdybym wiedziała, że może miec jazdy, nie dowiedziałby sie, bo po co

Gość no ale zaraz zaraz
jakie klamstwo? to tylko nie zdradzenie wszystkich swoich tajemnic. jeski nie bedzie pytal to po co mówic? :classic_cool:

Gość gwiazda 29
a po co masz mu mówić, w wieku 12 lat to przesada, ale dopóki sa takie co daja będą i tacy co biora i odwrotnie, przykre ale prawdziwe, ale ja Cie nie potepiam

Gość o klaudka mądrze
pisze.

A mnie byś powiedziała Klauduś moja Ty miła? :P A co do autorki - naprawde nie przejmuj sie, wiele kobiet było molestowanych w dziecinstwie i tez sie tym nie chwali - Ty tez nie musisz

"o klaudka mądrze pisze" bo ona zazwyczaj mądrze pisze... o ile ma podobne zdanie do mojego :P

Gość olamala
Teraz wiem. Tolerujemy to dlatego tak jest. Gdybym wiedziała, że to złe ale koleżanki mówiły spróbuj i spróbowałam a potem się nie przejmowałam. A chłopacy? Święci nie byli. Brali bez zmróżenia oka. Jesteście tacy sami, tolerujecie moje postępowanie. Niczym się nie róznimy.