Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olamala

powiedziec czy nie

Polecane posty

komiczne, Tobie generalnie kobieta może dość dużo powiedzieć, ale ... i tak bym zrobiła obczajkę :P Z facetami to nigdy do końca nie wiadomo, NAWET z takimi jak Ty, mój drogi, wyjątkowy komiczne ;)

Gość dzej zi
A po cholere chcesz mu o tym mowic? I dlaczego niepowiedzenie o tym nazywacie klamstwem? Czy jak nie powiem facetowi, ze zrobilam dzisiaj kupe, to tez bedzie to klamstwo?:D

zajezdza mi to prowokacja z daleka. chyba ze dziewczyna mloda i glupia albo naprawde taka materialistka :O a co do mowienia to zgadzam sie z Klaudka ze lepiej najpierw wybadac. ale zastanawia mnie jedno, to faceci sie pytaja ile mialas lat jak stracilas dziewictwo? kiedys jeden taki z ktorym spotkalam sie kilka razy zaczal mi smecic ze skoro bylam kilka lat z chlopakiem i z nim mieszkalam itd. to pewnie nie jestem dziewica :O normalnie mnie koles zalamal. juz sie wiecej z nim nie spotkalam. jeszcze zebysmy sie dluzej spotykali i lepiej znali to takie zartobliwe pytanie moze bylo by ok. ale do prawie obcej dziewczyny z takimi glupimi tekstami? co innego gdyby szukal dziewicy i zaczal normalna rozmowe by wiedziec czy ma \"tracic\" swoj czas na mnie, moglabym zrozumiec

Gość arczi
Co tu sie k**rwa dzieje? Co za śmietnik,ludzie czy wy wogole macie rozum? Po pierwsze primo nie obwinaj facetow,bo nie wszyscy tacy sa. To ty jestes kowalem wlasnego losu i sama wybralas taka droge. Przydalby Ci sie lekarz.... a propo badalas sie na HIV,HPV? Po tylu stosunkach "nieczystych" to skad wiesz ze mozesz zajsc w ciaze? Po drugie primo jak moglabys tak zyc? Masz wogole jakies sumienie kobieto? A wy przepiorki ktore jej "doradzacie" to chyba jestescie z tego samego podworka,co? Uderzcie sie w piers wredne zołzy. Facet idzie do łóżka,a nie wie tak naprawdę z kim i z CZYM. Bravo. Pozdro:]