Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettik

jesteście uczciwi? Sprzedawcy?Handlowcy?

Polecane posty

Gość Anettik

jak ktoś Wam da więcej kaski, a myśli że dał dobrze? przed chwilą miałam taką sytuację facet dał mi stówkę więcej on się nie zorientował ani ja tylko odruchowo schowałam potem patrzę 100 za dużo pobiegłam i oddałam..

Gość hmmmmmmmmmmmm
he he he jak dinozaur jakiś uczciwi ludzie wyginęli, takich już nie ma na świecie. Ja jako sprzedawca nie zawsze jestem uczciwa, tzn. nie w sensie oszukiwania ludzi, ale u mnie zawsze najlepszy produkt to ten, który mi za długo na półce leży ;) he he he

bardzo dobrze zrobiles,jak kiedys wyszlam ze sklepu z gazeta i nie zapalcilam za nia,zaraz sie wrocilam i zaplacilam,kupowalam duzo rzeczy a gazete mialam pod pacha

Gość Anettik
kiedyś w biedronce Pani mi policzyła tylko za 10 kg cukru a miałam 20 ale przyznałam się bo kwota mi nie pasowała.. kurcze..nie ma uczciwych ludzi.. kiedyś miałam sytuację że za dużo wydałam i pani zwróciła mi uwagę i oddała..

Gość Anettik
jak oddałam tą kasę dla tego faceta jego reakcja była dziwna..tzn.. potem miałam wrażanie że może to ja się pomyliłam i wcale mi nie dał za dużo.?!