Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika1718

musze schudnac 10 kg

Polecane posty

Gość weronika1718

Musze schudnac 10 kg tylko nie wiem jak musze to zrobic w jakies 2 miesiace ktos sie przylaczy i poradzi jak to zrobic??pisac

Gość weronika1718
konkretna diete stosowac tylko jeszcze nie wiem jaka

Gość weronika1718
oo a juz skoncyzlas ta diete jogurtowa???

a ile jadłaś tych jogurtów?? i sama je robiłaś czy kupowałaś? możesz troche wiecej napisac jak ty stosowałaś tą diete?

Gość bdetys
a mozecie podac jadlospis tej diety?taki dokladny.dzieki

Gość napisac mi tu zaraz o
tej diecie jogurtowej

tzn. ja bylłam na a;la diecie jogurtowej bo nie stosowałam tych przepisów co są w internecie tylko jadłam na śniadanie, obiad i kolacje jogurt 300g czyli razem w ciągu dnia 900g:) i to wszystko:) nie miałam czasu nawet żeby co innego jesc;)

Gość napisac mi tu zaraz
konkrety pisz😠 a nie wciskasz, ze na samych jogurtach jechalas:O czy ktoras z nas wyglada na blondynke:D

ale na serio jechałam na jogurtach różnie czasami owocowych czasami naturalnych ale ja stosowałam tylko 5 dni ta diete:)

Gość napisac mi tu zaraz
wkejaj linka, same se poczytamy:p rusz sie:P

oo jaka miła... heh... żałosne ale okey wkleje ci ręka mi od tego nie odpadnie Dieta jogurtowa jest bogata w łatwo przyswajalne białko, wapń, fosfor i witaminy. Kupuj tylko jogurty zawierające żywe kultury bakterii, które ułatwiają i przyspieszają trawienie. W tej diecie, oprócz wymienionych niżej owoców, pieczywa i innych składników, należy jeść następujące rodzaje jogurtów: naturalny o obniżonej zawartości tłuszczu, odtłuszczony owocowy i owocowy o normalnej zawartości tłuszczu. Dietę stosujemy przez dwa tygodnie, można w tym czasie zgubić nawet 5-6 kg. Uwaga! 175 g to półtora opakowania małego jogurtu PONIEDZIAŁEK I śniadanie: 175 g jogurtu owocowego z 2 łyżkami płatków kukurydzianych, duża mandarynka. II śniadanie: 175 g jogurtu naturalnego, kromka bułki cienko posmarowana margaryną z plasterkiem polędwicy drobiowej, pomidor. Obiad: 2 gotowane ziemniaki, 100 g filetu rybnego ugotowanego (najlepiej na parze) z jarzynami (marchewka, pietruszka, cebula, połówka selera), szklanka surówki z białej kapusty z sokiem cytrynowym, 175 g jogurtu naturalnego. Podwieczorek: 175 g odtłuszczonego jogurtu owocowego. Kolacja: Kromka razowego chleba cienko posmarowanego margaryną, 2 plasterki białego, chudego sera, 175 g jogurtu naturalnego, połówka grejpfruta. WTOREK I śniadanie: 175 g jogurtu owocowego z dwiema łyżkami muesli, jabłko. II śniadanie: 175 g jogurtu naturalnego zmiksowanego z połową szklanki soku pomidorowego i łyżką natki, kanapka z kromki bułki, plasterka białego, chudego sera i dwóch liści sałaty. Obiad: 2 ugotowane ziemniaki, 100 g piersi kurczaka usmażonej na łyżce oliwy, 250 g gotowanego kalafiora, 175 g jogurtu naturalnego. Podwieczorek: 175 g jogurtu owocowego. Kolacja: Kromka chleba grahama cienko posmarowanego margaryną, pomidor, połowa papryki, 175 g jogurt naturalnego ŚRODA I śniadanie: 175 g jogurtu owocowego z łyżką płatków owsianych, kiwi. II śniadanie: Kromka chrupkiego pieczywa z łyżką twarożku ziołowego, ogórek kiszony, 175 g jogurtu naturalnego. Obiad: Ziemniak gotowany, warzywa duszone na łyżce oliwy (2 średnie marchewki, połowa średniego selera, połowa cebuli), 100 g duszonego morszczuka, 175 g jogurtu naturalnego. Podwieczorek: 175 g jogurtu owocowego, połówka grejpfruta. Kolacja: 175 g jogurtu naturalnego zmiksowanego ze szklanką soku wielowarzywnego, kromka chrupkiego pieczywa z łyżką ziarnistego twarożku. CZWARTEK I śniadanie: 175 g jogurtu owocowego z łyżką pestek dyni, jabłko. II śniadanie: Kromka bułki cienko posmarowana margaryną z plasterkiem polędwicy drobiowej, świeży ogórek, 175 g jogurtu naturalnego. Obiad: 2 gotowane ziemniaki, 100 g piersi indyka usmażonej na łyżce oliwy, surówka z marchewki i jabłka, 4 łyżki fasolki szparagowej, 175 g jogurtu naturalnego Podwieczorek: 175 g beztłuszczowego jogurtu owocowego, gruszka. Kolacja: 175 g jogurtu naturalnego z połówką papryki i łyżką natki, kromka chleba grahama. PIĄTEK I śniadanie: 175 g jogurtu owocowego z 3 łyżkami płatków kukurydzianych, banan. II śniadanie: kromka chrupkiego pieczywa, 175 g jogurtu naturalnego z łyżką szczypiorku, pomidor. Obiad: Gotowany ziemniak, kostka mintaja usmażona na łyżce oliwy, surówka z marchewki i jabłka, 250 g gotowanych szparagów, 175 g jogurtu naturalnego. Podwieczorek: 175 g beztłuszczowego jogurtu owocowego, 2 mandarynki. Kolacja: Chłodnik z: 175 g jogurtu naturalnego, szklanki soku z buraków, świeżego ogórka, łyżki szczypiorku, łyżki koperku, jajko na twardo. SOBOTA I śniadanie: 175 g jogurtu owocowego z łyżką otrąb pszennych, jabłko. II śniadanie: Kromka bułki z plasterkiem białego, chudego sera, ogórek kiszony, 175 g jogurtu naturalnego. Obiad: 100 g piersi z kurczaka usmażonej na łyżce oliwy, 3 łyżki gotowanych buraków, 2 gotowane ziemniaki, świeży ogórek, 175 g jogurtu naturalnego. Podwieczorek: 175 g beztłuszczowego jogurtu owocowego, kiwi. Kolacja: 175 g jogurtu naturalnego z połówką papryki i pomidorem, kromka chrupkiego pieczywa. NIEDZIELA I śniadanie: 175 g jogurtu owocowego z łyżką płatków, pomarańcza. II śniadanie: Kromka bułki z łyżką twarożku ziołowego, połówka papryki, 2 liście cykorii, 175 g jogurtu naturalnego. Obiad: 2 gotowane ziemniaki, kostka mintaja usmażona na łyżce oliwy z dwiema marchewkami, połówką selera i połówką cebuli, 3 liście sałaty, 175 g jogurtu naturalnego. Podwieczorek: 175 g beztłuszczowego jogurtu owocowego, gruszka. Kolacja: 175 g jogurtu naturalnego zmiksowanego z posiekanym ogórkiem, łyżką koperku, szczyptą soli czosnkowej, kromka chrupkiego pieczywa.

Gość napisac mi tu zaraz
pauula!!!!! dawaj linka tyz!!!! zrewidujemy diete, bo chyba cosik krecicie

Gość napisac mi tu zaraz
eee:( dziewczyny. ja tak w zartach:d sorry jak kogos dotknelo 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość napisac mi tu zaraz
dzieki👄 moze sie skusze, a mozna powaga 5kg w tydzien zgubic? bylo by super.

no raczej można. ale to też zależy kto ile bedzie jadł. nie którzy np. puchną po jogurtach... no i zależy czy bedziesz sie dużo ruszac i jaka masz przemiane materii. sporo czynników na to wpływa... hehe:) ale warto spróbowac:)

Gość napisac mi tu zaraz
jak to puchna:O i trzeba sie ruszac:O ja przeciez po tym bialku nie chce budowac miesni:o chce schudnac😭 troche, bo mam tu i uwdzie z naciskiem na oponkiiie:o t=ciup za duzo. zadziala na oponke:P

Gość napisac mi tu zaraz
paula napisz co sobie wymyslilas:) ooo od przybytku glowa nie boli, poczytac moge