Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewitellla168

prosze..mam niezły problem

Polecane posty

Gość ewitellla168

jestem bardzo drobna,waze zaledwie 45 kilo..i to przy dobrych wiatrach ..mam mniej wiecej,1.60 wzrostu..nie mam praktycznie biustu a potrzebuje sukienki na studniowke..u mnie w szkole raczej wszyscy beda w dlugich sukniach balowych bylam dzis w miescie i przymierzałam taka sukienke z gorsetem i kolem i tragicznie sie w niej czuje i sama sie sobie nie podobam..czulam sie jak w worku...jaka sukienke mi proponujecie?w czym mi bedzie dobrze? z gory dziekuje

Gość ewitellla168
prosze pomozcie:(

a może zamiast wszechobecnych i oklepanych gorsetów coś np. w stylu lat 60? np. sukienka w stylu marylin? z dwoma trójkatami z przodu itd.? np. coś takiego? http://www.allegro.pl/item485583833_cudna_a_la_marylin_monroe_36.html albo takiego cos może: http://www.allegro.pl/item479176495_romantyczna_sukienka_granatowa_andrzejki_bal_retro.html albo zobacz cos takiego, tylko nie dokładnie ta, która jest w sprzedazy ale taka jak te dwie zielona (2 i 3) na focie na górze, reklamującej zestawy. masz ogromną przewagę nad dziewczynami z dużym biustem :] po 1. w mocno nawet wydelkoltowanej sukience nie będziesz wyglądała prowokująco i tandetnie, ogólnie sukienki pięknie wyglądają na szczupłych dziewczynach, no i nic Ci nie spadnie jak będziesz miała sukienkę bez ramiączek, jak te ostatnie. wiem co mówie, sama mam duże cycki i chyba nigdy nie dobiorę sobie naprawdę fajnej sukienki :P nie mówiąc o takiej bez ramiączek bo z tych moich balonów to wszytsko spada :P

Gość kljgrcvbbb
to nie problem!! u mnie kolezanka miala taki sam prpoblem kupila kiecke z serkiem dosc duzym i bosko wygladala bo biust w tej sukience byl taki bufiasty wiesz kilka warstw sukni nakladajace sie na siebie efekt bomba podspod mozesz zalozyc push upa i po problemie!! Kumpela sie swietnie bawila i wcale nie myslala ze ma maly biust ani nic w tym stylu! Radze poszukac fajnej kiecki bo studniowka to cos niesamowitego a jakie wspomnienia:D:D szkoda zebys miala ja zle wspominac z powodu cycuszkow:D:D:) pozdrawiam:)

Gość ewitellla168
aj ale mi nie do konca chodzi o ten moj biust:)jestem szczupla wiec raczej przywyklam ze tego biustu nie mam:)potrzebuje raczej rady w jakiej sukience bedzie mi dobrze..ale zeby to byla sukienka taka balowa ale nie te z tymi gorsetami i kolami..n

Gość ewitellla168
kiepsko cos widze tą moja studniowkę..myslałam cos o sukience z taka kokarda albo hmm z takimi marszczeniami w miejscu biustu i takiej troche dluzszej bo chyba krotkie odpadaja....eh..

ta granatowa przecudna :) sama z checia bym sobie sprawila ;) elegancka i jednoczesnie bardzo wdzieczna :)

Gość ewitellla168
o własnie;P ta z tych wszystkich najlepiej mi odpowiada kolor gdyby byl inny bo jestem brunetka z kreconymi włosami ..no wlasnie bede szukala takiej zwiewnej no i chyba na szyje.. nie chce byc w tłumie tych sukien szerokich i kołowych niezauwazona;P tymbardziej ze jestem drobniutka;):P

dziewczyny, jaka masakra :p ja latam w spodniach raczej ale jak patrzę na niektóre te sukienki (własnie np. ta granatowa:)) to az mnie skręca, zazdroszczę Ci tego niewielkiego biustu Autorko! z kokardą spoko są te, niestety krótkie :P http://www.allegro.pl/item488160599_niebywalestylowa_suknia_z_kokarda_z_atmosphere_40.html w ogóle mam takie spostrzeżenie - dziewczyny w krótkich kieckach na studniówce wydają mi się ciekawsze :) nie wiem, czemu, sama na swojej nie byłam ale oglądalam foty z kilku i te w krótkich zawsze zwracały uwagę, tak pozytywnie :)

Gość ewitellla168
ta granatowa tez ladna;)

Gość ewitellla168
a jakis taki wzor zeby mnie ciut poszerzyla?,a przy okazju byla zwiewna?:)bo jestem mega drobna:)buzie mam taka bardzo delikatną. i dziekuje za propozycje;)

zwiewna? studiowka to jest bal, tam nie chodzi sie jak na wesele :P ja studiowke mialam 3 lata temu i nie przypominam sobie nikogo kto mial kiecke na kole orpocz jednej takiej co kiecka zajmowala chyba ze 2 metry dookola a wlosy miala tak napuszone ze szkoda gadac :D krotka kiecka jakos nie koajrzy mi sie ze studniowka (tzn taka krotsza niz w kolanko) i mnie si enie podobaja. najladniejsze kiecki sa w butikach malych z taka odzieza na allegro ciezko znalezc cos godnego uwagi i oryginalnego :)

no ta fioletowa nawet, nawet ale fioletu pewnie bedzie duzo bo jest na czasie :)

Gość ewitellla168
zwiewna w sensie zeby mi nadala troche ciala;P bo ja jestem mega drobna..a potrzebuje czegos zeby troche mnie wydluzyla;P i zeby ukryla ten brak biusty..i zebym nie musiala ubierac tej sukienki z gorsetem i kolem:)bo sama sie sobie nie podobalam..

gorsety wyszly z mody :P a na kole nie robi sie chyba teraz za wiele kiecek,jak juz cos to jest wiecej warstw zeby je troche rozkloszowac. jestes brunetka wiec mozesz sobie pozwolic na intensywny kolor :) jak kupisz cos zbyt poszerzajacego to zginiesz w sukience

Gość ewitellla168
bylam dzis w 2 miastach i tam sa tylko praktycznie te kiecki z tymi kolami..albo ewentualnie krotkie takie sylwestrowe..kurcze chcialabym jednak nie zginac w tym tłumie:)