Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnnnnnnnnn25

Jestem paskuda,potworem

Polecane posty

Gość Annnnnnnnnnnnnn25

Witajcie...mam zjebane zycie :( naprawde ,dziewczyny ktore naprawde sa ladne a maja sie za pasztetow i wklejaja swoje zdjecia sa dla mnie idiotkami...co ja mam powiedziec?!:-O jestem paskuda najgorsza na tym swiecie,ciagle slysze zlosliwe komentarze :( wszyscy maja wzrok skierowany na mnie...wygladam jak typowy pasztet z wszelkich ksiazek ,tam ladnej ,normalnej dziewczyny nie nazwa tak bo sa obiektywni a te brzydule wszelkie maja moje cechy :(sama nie moge na siebie patrzec...w szkole mnie wyszydzali,pluli na mnie,szydzili...:-O teraz boje sie wyjsc z domu,boje sie bo wiem ze jestem brzydka i nic na to nie poradze:-O mam 165cm,98kg,ogromny nos(mowili ze nos dopasowany do twarzy to taki ktory miesci sie w niej 3razy,moj 1.5 :( ) ,przekrwione ,wielkie oczy ,pryszcze,krzywe i wielkie zeby a na dodatek zolte ,krzywe usta bo gornej wargi prawie brak a dolna jakas gigantyczna :( oczy bardzo szeroko rozstawione i nisko ulozone :( mase siwych wlosow mimo ze mam 25lat!:( z na dodatek mam problem z nadmiernym owlosieniem na nogach i pod pachami i smierdze mimo ze sie myje...czasem az mi wstyd...chce umrzec,nienawidze siebie:(

Gość Annnnnnnnnnnnnn25
a na dodatek mam bardzo niskie czolo i strasznie dluga brode :( usta mam wysoko osadzone....mam niesymetryczna twarz i krzaczaste brwii,a najgorsze jest to ze jestem szatynka z siwymi przeswitami a mam czarne,krzaczaste brwii i wszelkie owlosienie na ciele,moje rece sa duzee,palce wielkie jak u mezczyzn...mam rece jak moj ojciec :(boze...zawsze bylam posmiewiskiem rodziny:(

Gość Jarek 84
Pasztet :D

Gość Jarek 84
Tu siedza same pasztety,takie jak ty :D

Gość dzej zi
Ale jakiej reakcji oczekujesz od nas? Nie mamy twojego zdjecia wiec przyznac ci racji czy tez pocieszyc nie mozemy. Klamac, ze wyglad sie nie liczy tez nie bedziemy, wiec o co chodzi?

Gość Annnnnnnnnnnnnn25
dzej zi chcialam po prostu sie komus wyzalic....:(

Gość Jarek 84
aksamitka90 taaa jestes takim samym pasztetem jak ten kaszalot :D

Gość dzej zi
Ok, rozumiem. Moze pokaz swoje zdjecie i doradzimy ci co mozesz w sobie zmienic...

Gość Annnnnnnnnnnnnn25
Jarek 84 nie musisz mi tego wytykac :( inni gadaja ze sa brzydcy a oni nie wiedza co to brzydota :( co znaczy miec nos na polowe twarzy i szeroki na 5cm :( co znaczy byc w ogole brzydkim :( dlatego mnie tak smiesza i doluja te dziewczyny ktore mowia ze sa brzydkie a tak naprawde takimi nie sa:(

Moja koleżanka w ogóle nie ma włosów... Ty jakieś masz, możesz je pofarbować, nie będzie widać siwizny. Wagę masz sporą, podejrzewam, że jesteś na diecie? Może masz problem z tarczycą? Owłosienie - kup depilator i wosk oraz pęsetę. Pryszcze - mydło antybakteryjne (siarkowe) + spirytus salicylowy mają szanse pomóc. Zęby - istnieją pasty wybielające. Będzie lepiej, acz nie od razu. Ale będzie :)

Gość bedzie jaaaaazda
a teraz wszyscy wstrzymalismy oddech czekamy az umiescisz swoje zdjecie zeby cie maksymalnie zjechac hahahahahahha , yyyy tzn. napewno ie ejst tak zle pokaż fote pomożemy ci :classic_cool:

Gość Annnnnnnnnnnnnn25
dzej zi musieliby mi zrobic przeszczep zebow,ust etc,mam strasznie zdeformowana twarz:(mi naprawde nic nie pomoze,nie jestem jedna z tych dziewczyn ktore sa ladne a mowia ze brzydkie bo np zle sie umalowaly lub ubraly:(

Gość Jarek 84
Ja nie dołuję, ja sam wyglądam jeszcze gorzej:(

Gość możesz się
doprowadzic do porządku owłosienie można usunąc, brwi wydepilowac na problemy z trądzikiem poradzi dermatolog, to samo z nieprzyjemnym zapachem (na pewno da się coś zrobic, jest teraz tyle specyfików, metod itd...) 98 kg? dieta plus cwiczenia i z palcem w nosie w ciągu roku będziesz miała szablonową sylwetkę na niesymetryczną twarz poradzi odpowiedni makijaż, wiadomo, że nie ukryje za dużego nosa czy nie zmieni rozmieszczenia oczu 'materialnie', ale zapewni pożądany efekt poprzez złudzenie optyczne (różne cuda można samym pomalowaniem wyczarowac) tylko... trzeba się ruszyc, coś poświęcic... bo wiadomo, że samo się nic nie zrobi... a niewiele jest dziewczyn/ kobiet, które mogą sobie pozwolic na zupełne olanie sprawy i same z siebie wyglądają 'ładnie'

Gość myszzzz
Ja tu widzę jeszcze jeden problem - autorka jest w takim stanie, że jej po prostu nic się ze sobą robić nie chce, bo zapewne uznaje, że to i tak nic nie da, że staranie się byłoby daremne. Trzeba popracować nad Twoją samooceną dziewczyno. Z takim dołem to ja się nie dziwię, że nic ze sobą nie robisz. W czym jesteś dobra? Co potrafisz? Masz koleżanki, znajomych? Wychodzisz z domu?

Energiczna Trzydziestolatka na rację ;) a ja jeszcze dodam że nie ma prawdziwie brzydkich ani prawdziwie pięknych kobiet , każda z nas ma jakieś kompleksy ;) Ja też mam duży nos , duży i krzywy i co z tego nauczyłąm się z nim żyć i wcale nie uważam się za brzydala ;) Każdy defekt Twojej urody da się skorygować , wymaga to czasu jak w przypadku wybielania zębów czy diecie ale zafarbować włosy można od razu , depilacja jest bolesna ale żadna kobieta od tego jeszcze nie umarła , brwi też da się wyregulować , odpowiednie ubranie działa jak czarodziejska różdzka , tam zabiera tam dodaje i nie wcale nie musi być kosmicznie drogie ;) Musisz jednak uwierzyć i dać sobie szansę ;)

Gość dipiopoiiodp
a nie możesz schudnąć, i się pofarbować?

Gość dipiopoiiodp
??

Gość KJSVEGAEJ
msle ze to prowokacja...troche przesadzila laska z opisaniem siebie.......albo daj zdjecie mi na poczte to uwierze i pomoge......sama piekna nie jestem dasz fotke ??