Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _tercia

czy mogę tego od niego oczekiwać?

Polecane posty

Gość _tercia

mam prozaiczny dylemat. ale od początku. mój facet dzisiaj pracował i wracał z pracy z miasta oddalonego o kilkaset kilometrów, więc miał dość męczący dzień. Ja jestem przeziębiona, dzisiaj miałam pracę dość daleko od mojego domu. więc w autobusach i tramwajach spędziłam w sumie pewnie ze 2 godziny. zmarzłam, a jestem przeziębiona. ja właśnie wróciłam do domu, a on dojechał. chciałby się ze mną spotkać, ale to ja miałabym przyjechać do niego. tylko, że to dla mnie godzina drogi, jazda autobusami, przesiadki, marznięcie na przystankach itp. on do mnie dojedzie w 20 min. ale nie chce już mu się wsiadać do samochodu. myślicie, że mogę od niego oczekiwać, że po mnie przyjedzie?

Gość lflflfl
Bosz, o co ty pytasz. Masz buca nie faceta.

Gość kredens doslownie
a ja myślę, że Ty przesadzasz. jestes zmęczona przeziębieniem, on drogą, nie możecie dać soboie dzisiaj spokoju ze spotkaniem i wypocząć? eh żyć bez siebi9e nie możecie?

Gość _tercia
wiesz, nie widzieliśmy się od poniedziałkowego poranka, kiedy zjedliśmy śniadanie i każde pojechało do pracy. on daleko i dopiero teraz wrócił. więc, jak powiedział, MUSIMY się dzisiaj spotkać.

Gość kredens doslownie
no to przecież korona Ci z głowy nie spadnie. jedź. już byś dojechała.

Gość _tercia
no właśnie nie mogę do niego jechać od razu, bo mam w domu jeszcze sporo pracy. a to znaczy, że musiałabym jechać wieczorem, kiedy będzie jeszcze zimniej, a autobusy będą kursowały jeszcze rzadziej. Chyba wypadałoby, żeby facet po mnie przyjechał, co nie?

Gość _tercia
heh, właśnie zorientowałam się, że doradza mi osoba, która jest kochanką zajętego faceta. no ty to się znasz na dobrych związkach :-o

Gość ejbisi
No to trudno, nie umrzecie jak sie dzisiaj nie spotkacie. I tak byscie pewnie chetnie oboje poszli spac. Spotkacie sie jutro!

Gość kredens doslownie
czy to że jestem kochanką zajętego faceta coś zmienia? uważam że moja rada jest nadzwyczaj sensowna. ;) a mało tego to Ci jeszcze powiem że jeśli chcesz aby twój facet nie znalazł sobie kochanki to daj mu trochę luzzzzzuuuu ;) choć i tak jeśli trafi na taką kobietę jak ja to i to mu nie pomoże. Bo tacy są faceci niestety ... ja jestem głupia... ale Tobie rozumu też trochę brakuje bo zrobisz problem z niczego jeśli będziesz tak do tego podchodziła że Ty nie możesz pojechać bo zimno, bo ciemno...itp. ale przecież ja nie mam racji ;) jestem tylko kochanką... lecz nie kobietą już pewnie ;)

Gość do terci
nie zawsze jest tak, że osoba uwikłana w nieodpowiedni związek źle doradza :O Ja osobiście nie wiem, gdzie Ty widzisz problem. Owszem, on mógłby przyjechać po Ciebie. Ale zauważ, że dla niego to - jak piszesz - 20 min. w jedną stronę, potem 20 min. w drugą - razem 40. A Ty będziesz jechać godzinę, jako pasażer, więc nie musisz być ciągle skoncentrowana i tak dalej. Możesz sobie usiąść, odprężyć się i po prostu dojedziesz spokojnie. Nie unoś się jakąś damską dumą w stylu: 'to facet więc powinien po mnie przyjechać". Bo to nie zawsze dobre podejście, tak uważam. Albo jesli nie chcesz jechać - po prostu spotkajcie się jutro.

Gość sabaka
Kiedyś byłem zakochany, jeździłem autobusem na drugi koniec miasta prawie codziennie żeby posiedzieć trochę ze swoją ukochaną, potem i tak wszystko się spierdoliło. Dziś mam samochód, ale nie mam do kogo jeżdzić.

Gość gdyby on byl zakochany
to nie proponowalby ci jazdy autobusem, ale sam by przyjechal, mimo zmęczenia, i wiem co mowię