Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika1718

dieta bananowa

Polecane posty

Gość weronika1718

kto chce sie przylaczyc???

Gość Dianka999
Banany tucza :)

Gość weronika1718
9 łyżek płatków owsianych 1,5 banana butelki niesłodzonego soku owocowego 3 łyżeczek miodu 2 małych jabłek 3 razy dziennie, rano, w południe i na kolację, zjedz muesli, przyrządzone z 3 płaskich łyżek płatków owsianych, połowy banana, szklanki soku owocowego oraz łyżeczki miodu. Na drugie śniadanie oraz podwieczorek zjedz po małym jabłku. W ciągu dnia wypij 1,5 litra wody mineralnej.

to taka sama jak ja. Dianka banany nie tuczą jeżeli sie je je w odpowiedniej ilości. tak samo jest z innymi produktami:)

a tak przy okazji mówią ze od czekolady też sie tyje. a ja ostatnio w ciągu dnia zjadłam 2,5 czekolady mlecznej i schudłam 1kg:)

Gość weronika1718
i ile schudlas??

tylko że ja długo nie stosowałam tej diety bo nie oszukujmy sie ale nie można jej długo stosowac bo to byłoby nie rozsądne. ja ją trzy 3 stosowałam i schudłam 3kg czy tam 3,5 juz nie pamietam:)

Czyli cukier cukier cukier... Ja nie wiem skąd wy bierzecie takie diety? Chcecie schudnąć - świetny pomysł tylko najpierw wybierzcie się do lekarza, który udzieli wam fachowej porady. Czy jest sens niszczyć sobie zdrowie nieprzemyślanymi i przede wszystkim bardzo niezdrowymi dietami?

Poza tym już sama monotonia tej diety wyniszcza oeganizm. Jesteśmy tak skonstrupwani, że potrzebujemy różnych rzeczy - cukru, białka i innych...

faktycznie przez 3 dni coś nam sie stanie. normalnie śmierc natychmiastowa. chce schudnąc 3 kilo i bede szła od razu do lekarza który mi powie to co już sama wiem o dietach... nie dzieki

Gość stokrotka powiedz
na jakim topiku cie jeszcze nie ma? skoro lubisz takie "diety" i sadzisz, ze dzieki jakims super wlasciwosciom czekolady schudlas to zastosuj rowniez dietę chipsowa - 3 male paczki chipsow dziennie - też schudniesz.:P:P:P:P

jejku poprostu lubie eksperymentowac ale chipsów nie lubie. te diety co pisałam o czekoladach i takie tam to sa tylko tylko dla tych którzy chcą szybko schudnąc w krótkim czasie. ja je stosowałam żeby sie poprostu przekonac czy to prawda i dziele sie z moimi spostrzeżeniami. czy to źle??????? jeżeli nie chcesz to nie musisz przecież czytac tego co pisze nikt cie do tego nie zmusza. ale jeżeli komuś ma to pomóc...

Gość aagguucchhaa
tez jestem na diecie bananowej tylko zamiast soku owocowego jest jogurt naturalny