Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia85

szukam welonu w kolorze ivory/złamanej bieli/śmietankowym

Polecane posty

Gość Anusia85

szukam welonu do mojej sukienkindii:) może któraś z Was ma do sprzedania?Pozdrawiam :)

Gość Anusia85
podbijam

anusiu, musisz bardzo uwazac z takimi kolorami welonu ... a to dlatego, ze moze sie zdarzyc ze taki welon, bedzie wygladal jak poszarzaly, stary welon \"kiedys-bialy\". wierz mi, ze bialy welon wcale sie nie gryzie z suknia ecru, czy smietanka. szczegolnie krotki

Gość carmenn
oj no niewiem:) widzialam w salonie jak dziewczyna rzymierzala suknie delikatnie ecri . i do tego bialy welon bo kombinowala sobie i wygladalo przesmiesznie:)

Gryzie się, gryzie.... Trzeba bardzo ostrożenie dobierać kolor welonu do koloru sukni. Tak, żeby ani suknia, ani welon nie wyglądały właśnie na stare. Jak będą dobrze dobrane to jest super! Ja miałam śmietankową suknię i jak przymierzyłam do niej biały welon to suknia źle wyglądała. No i mąż musial mieć koszulę, która nie była śnieżnobiała tylko właśnie taki złamany kolor.

jasne ze koszula to co innego. moj tez mial zlamana biel, bo i ja mialam smietankowa suknie. a welon bialy i swietnie pasowal. natomiast moja znajoma zamowila przez allegro wlasnie welon ecru, to co przyszlo jakoscia przypominalo stara firane, no i kolorem rzecz jasna tez ...

Gość Anusia85
ładne, ale co mają wspólnego z welonem? Może ktoś ma oryginalny welon do sprzedania od Lorny, Indii, bądź Rondalli?

mam welon ivory z salony lisa ferrera do sprzedania dlugosc do pasa pisz na meila jak chcesz

Gość Anusia85
nadal szukam :)

Gość Anusia85
nadal:)