Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjuovgihwn8yt

wlasnie zobaczylam ze znowu sie z nia kontaktowal

Polecane posty

Gość fjuovgihwn8yt

w sensie moj facet ze swoja byla:o zaraz siadamy do wieczorku pt winko, jedzenie itd a tu taki zonk:o powiedziec, zagadac o tym? masakra, wsciekla jestem, mial to skonczyc, obiecal:o

Gość a skad wiesz
??

Gość fjuovgihwn8yt
z jego komorki, przegladal cos przy mnie, siedzialam mu na kolanach i zobaczylam w polaczeniach ''aska'', szybko z tego wyszedl i mysli ze nie zauwazylam. Nie ma innej aski w telefonie.

Gość zostaw gnojka
zawsze tak będzie robił!

Gość fjuovgihwn8yt
powiem mu przy kolacji, ze umowilam sie z kumplem w nast tyg, takim, o ktorego zawsze byl (bezpodstawnie) zazdrosny. niech sie powkurwia tak jak ja, kretyn.

Gość no to mu powiedz normalnie
że zauważyłaś i żeby Ci wytłumaczył dlaczego sięz nią kontaktuje, mimo że ci obiecał, że ni

Gość fjuovgihwn8yt
chce to raz na zawsze uciac, nie chce sie z nim rozstawac, ich tez nic nie laczy na bank tylko mnie to wkurwia ze obiecal ze urwie ten kontakt a tu chuj, a to dlatego ze ''bylismy ze soba 5 lat, trudno, zebym tak nagle odcial to gruba kreska'' ;o:o co moge zrobic??:o

uwielbiam te 'gierki" niektórych dziewczyn :O Myślisz, że to coś da? Bez sensu.

Gość kvjfjvfijgvfi
nic nie mozesz jezeli on cos do niej czuje to zawsze bedzie do niej dzwonil tylko bedzie lepiej sie ukrywal

Gość fjuovgihwn8yt
nie powiem, bo wyjde na spziega - za pierwszym razem sama przegladalam jego kom i byla o to awantura, choc tak wyszlo na jaw, ze kontakt kwitnie pelna para. teraz tego nie powtorze. moze jakis inny pomysl?? i jeszcze przyniosl kwiatki po pracy do domu:o:o:o

Gość fjuovgihwn8yt
ja iwem ze to idiotyczne gierki rodem z paskownicy ,ale naprawde nie wiem co zrobic:O:o:o:o

Gość MatyldaS
Trudne sprawa...ja tez miałam wiele kłotni, poniewaz wielce zaprzyjaznił się z byłą...byly długie maile, smsy, telefony...niby juz to skonczyl, teraz mamy 3-mies dzidzie a ja nadal sie obawiam, ze wroci do kontaktu z nią..na Twoim miejscu powiedziałabym, ze wiem i spytała dlaczego i po co??? skoro obiecał...a mój tez wiele razy obiecywał nie dotrzymujac tych obietnic :(

Sorki, ale jedna rzecz: skoro wiesz że między nimi nic nie ma to właściwie o co chodzi? Ja się kumpluję z jednym z moim ex, mój obecny o tym wie i nie ma problemu, bo - właśnie - wie, że nic nas nie łączy i nigdy nie połączy. Właściwie dlaczego Cię to tak wkurza?

Gość fjuovgihwn8yt
dlatego, ze laska wczesniej ciagle go wykorzystywala - teraz jest w ciazy, chciala zeby nawet na USG z nia pojechal, bo jej facet byl za miastem - to przegiecie:o poza tym ciagle o cos jej chodzi, wysylalal do mnie jakies idiotyczne smsy ze jestem pusta, idiotka, ze brzydka itd:o ona jest popieprzona ostro:o i wiem, ze go zdradzala (sam mi o tym powiedizal) wiec nie kumam skad ta chec ich znajomosci skoro rozstali sie w BARDZO niemilej atmosferze A ON ZA KAZDYM RAZEM TO PODKRESLA;O

Gość fjuovgihwn8yt
dobra, ide na ''kolacje''. wkurwilam sie, a on w doskonalym nastroju:o wypije troche wina to zacznie sie afera:o

acha, ok. Nie wnikam. W każdym razie, piszesz, że on coś przeglądał przy Tobie i wtedy zauważyłaś - więc nie było żadnego szpiegowania itd., tak? Więc nie rozumiem, dlaczego nie możesz normalnie go zapytać o to, skoro wcześniej Ci obiecał że nie będzie się z nią kontaktował?

No to teraz wiadomo dlaczego się z nią kontaktuje... Sorki, że to piszę, ale skoro zdradzała jego to może jej nie kocha, ale wie, że nie jest ona zbyt porządną dziewczyną. Wiesz o co mi chodzi. Tak na marginesie awantura o przeglądanie telefonu najprawdopodobniej miała służyć "zejściu" na inny temat...