Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25ltttakka

Oc o mu chodzi doradz please

Polecane posty

Gość 25ltttakka

powiedział że nie chce mnie znać nie odbieral telefonów.Kazało sobie zapaomnieć powiedział że mnie nie nawidzi że TO KONIEC na zawsze.Dzwoniłam przez tyzien gardził mną wyzywał nie odbierał zabraniał dzwonić wiec przestalam i jak przestałam to on pisze do mnie.Krótko ale pisze raz nawet dzwonił ale nie odebrałam bo byłam na mszy.Jak tylko zaczne sie odzywać znowu cichnie i jak przestaje po radu dniach znowu sie odzywa wco on gra?

Gość robi cie w jajco

Gość bhgnhg
Jest po prostu pojebany i tyle. bawi sie Twoim kosztem

Gość bawi się tobą
kręci go że cierpisz nie chce żebyś zapomniała chce żebyś cierpiała nie pisz do niego olej go

Gość bawi się tobą
po prostu chce żbeyś cierpiała musiałaś go skrzywdzić.Olej go nic ztego nie będzie dajesz mu tylko satysfakcje

Pamiętaj każdy facet jest myśliwym... musisz wymyślić swój sposób na to, żeby się zbytnie nie przywiązywać - a raczej zrobić tak, żeby on w ten właśnie sposób myślał.

Gość poliszmnie
"xxyyxx" oplułam monitor ze śmiechu,dobre Przerabiałam taką akcję.Dzwonił chyba dlatego że miał potem wyrzuty sumienia,że mnie rzucił.Tyle.

Gość jak to bywa
no miej trochę szacunku do Siebie...jak rzucił to niech sobie idzie i kropka...postaraj się ignorować jego chwilowe zainteresowanie bo widać że facet jest kompletnie niepoważny