Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaSyna

JEST KTOŚ KTO CHCIAŁBY KUPIĆ UŻYWANY WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY?

Polecane posty

Gość MamaSyna
Allegro to nie komis:) Napisałam, że wózej waży ok.12kg i wcale nie pisałam, że jest lekki. Ale uważam, że na zimę jest idealny z tą swoją ciężkością, zabudową i kołami:)

Gość ja jak sprzedawalam
dlatego mi sie nie chce wierzyc ze waga tego wozka to 12 kg

Gość ja jak sprzedawalam
w aukcji jest podane 15

Gość MamaSyna
to nie wierz:o W aukcji nie musi być identyczny.

Czytam ten topik jak telenowele. Nie wiedzialam, ze na temat sprzedazy wozka mozna tyle debatowac. I najbardziej sie odzywaja te osoby, ktore wlasciwie nie sa zainteresowane, ale chca dorzucic swoj komentarz, bo im sie akurat nudzi :D Wydam i ja swoja opinie- zwykle sprzedaje sie wozki za ok. polowe ceny... mysle, ze mamani realistycznie oszacowala cene. A co do walorow wozka- kazdy ma inne wyobrazenia o tym, jak powinien on wygladac. Ja bym np. takiego nie kupila, bo to nie moj styl. Ale widzi sie na ulicach mnostwo mam, ktore wlasnie takie wozki kupily- wiec chyba nie jest on taki zly i odpowiada wyobrazeniom pewnej czesci mam. Byc moze znajdzie sie tu na forum rowniez taka, ktora wyobrazila sobie wlasnie taki wozek dla swojego dziecka? W kazdym razie zycze powodzenia!

Gość staram sie byc rozsądna ale
ja na Twoim miejscu wystawialabym wozek na allegro, unikniesz zbednych komentarzy tutaj. I tak wiekszosc nie jest zainteresowana. Mozesz tez dac ogloszenia w lokalnych gazetach napewno kupca znajdziesz.

Gość MamaSyna
Kurde znajdę zdjęcie tego wózka w akcji:) Tzn. podczas spaceru - powiem Wam, że też zawsze nie specjalnie podobały mi się, dopóki nie zobaczyłam na żywo tego oto, który mam. Zaraz pokarzę i kończę dyskusję - chyba, że ktoś się zainteresuje:)

Gość mamaaaa
Ja miałam podobny, 2 lata temu kosztował ok. 600 zł . Nie stac mnie było wtedy na lepszy, zresztą w mojej małej mieścinie nie było wtedy jeszcze za bardzo w czym wybierać. Mieszkałam wtedy na wsi, dziecko sie urodziło w grudniu i na zimowe spacerki był ok. Nie miałam żadnych zarzutów, poza tym , ze nie mieścił się do mojego samochodu. Ale jak mała podrosła to była totalna klapa, jako spacerówka sie w ogóle nie sprawdził, i szybko kupiłam dobrą spacerówkę. Sprzedałam go wtedy za 350- stan idealny, bo faktycznie był mało uzywany. Tylko na spacerki. W domu go nie uzywałam.

Gość a czemu sprzedajesz

Gość MamaSyna
Mam za duże dziecko do niego:)

Gość a czemu sprzedajesz
czyli tylko na 10 m-cy wystarczy?

Gość a czemu sprzedajesz
to co z wersja spacerowa?

Gość MamaSyna
Czy to, że mam za duże JUŻ dziecko, znaczy, że nie ma wersji spacerowej?:) Zaraz znajdę jeszcze inne zdjęcie:)

Gość jhrtjidctji7f
ma wersje spacerowa ale co to znaczy za duze dziecko? nie zmiesci sie do spacerowki? ja mysle ze jak wiekszosc tego typu wozkow spacerowka jest po prostu nie wygodna przeciez to nie wozek da lalek wiec jak moze byc dziecko za duze? skoro 10-m-cy byl uzywany?????

Gość MamaSyna
Noż kurde. Moje dziecko wyrosło już ze spacerówki:o A jest ona na prawdę wygodna. Czy to jest regułą, że trzeba sprzedać wózek zaraz jak dziecko wyrośnie? Używany 10 miesięcy co nie znaczy, że dziecko ma 10 miesięcy prawda:)

Gość jhrtjidctji7f
czyi wozek ma ze 3 lata?

Gość jhrtjidctji7f
wiem,wiem upierdliwa jestem :P

Gość MamaSyna
Kurdeeeee :D:D:D Wózek nie ma 3 lat - a nawet gdyby to to nie jest drewno, że się rozleci (jest jak nowy:) ). Tak się złożyło, że najpierw przez pół roku miałam inny wózek (dostałam po kimś), doprowadzał mnie do szału, więc musiałam kupić coś innego. Używałam go ok. 10 miesięcy. Teraz moje dziecko nie chce jeździć w wózku (i dlatego napisałam, że jest za duże:) - nie za duże fizycznie, tylko jest taki duzi, że nie chce:) ) dlatego awaryjnie chcę kupić tylko jakąś malutką parasolkę. Jeju ile spowiadania. A jesteś zainteresowana?

dajcie juz spokoj autorce, jak ktos nie chce tego wozka kupic to po co od razu jakies glupie komentarze i wywiad ile miesiey a moz eole ma lat ten wozek? z czemu go sprzedajesz? a dlaczego tak a nie inaczej? boze co z aglupie baby, nie mam zwyczaju sie wtracac ale jak was czytam to.... :O swoja droga bardzo ladny zadbany wozek, i moze miec te 12 kilo, ja mialam podobny i tez tyle wazyl, a chyba autorka wie najlepiej ile wazy prawda??? powodzenia w sprzedazy :)

wystaw na allegro-bedziesz miala szerszy krag zainteresowan i ew zapytanie bezposrednio na maila

Gość wewewewrrrrrr
przeczytalam ten topik ,bo zastanawialam sie co to za wozek ze takie zainteresowanie wzbudzil. przeczytalam i stwierdzam,ze zalosne jestescie niektore,nie chcecie kupowac to sie nie wypowiadajcie,krytykujecie tylko,zadajecie glupie pytania,kurwa,po co????zadrosne,czy jaki huj. dajcie jej spokoj,wozek jest bardzo ladny,b.zadbany,widac ze uwazala na niego. nie musi sie wam tlumaczyc dlaczego sprzedaje i spowiadac dlaczego jej dziecko nie chce w nim jezdzic!!!!!!!!!!!!! a wozek i tak sprzeda,jak nie tu to gdzie indziej:-p:-p:-p:-p:-p