Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilolaa

moje życie jest potwornie nudne

Polecane posty

Gość kilolaa

Nie wiem czy ktoś z Was mnie przebije. Nie mogę znaleźć pracy, non stop siedzę w domu, wysyłam CV ale nikt nie odpowiada. Wciąż siedzę przed kompem, dosłownie wciąż! Wychodzę w pokoju tylko do łazienki albo do kuchni. Właściwie nie wychodzę nawet z domu, do sklepu pójdę raz na rok. Lubię się kąpać, bo to jedyna okazja gdy mogę wstać od komputera i wyjść z pokoju. Nie mam ANI JEDNEGO znajomego. Kiedys było inaczej, rzadko bywałam w domu, dużo imprezowałam, mialam tu przyjaciół, teraz wszyscy wyjechali, absolutnie wszyscy, co do jednej osoby. Mój związek, jedyna rzecz która mi poprawiała humor i przynajmniej z facetem od czasu do czasu wyszłam gdzieś - się rozpadł. Nie mam żadnych alternatyw. Napiszecie - wyjdź do ludzi. Ale gdzie? Mam iść prosto przed siebie, łazić po rynku i wracać do domu? Albo siedzieć sama przy barze jak prostytutka? Powiecie może że maqm iść na jakiś kurs - ale na to trzeba mieć kasę, a ja mam na koncie ok. 40 zł. :O Wyjechać do innego miasta? Za co? Nie stać byłoby mnie nawet na przejazd. :D Moje życie jest do dupy i kazdy dzien wygląda tak samo - budzę się, siadam przed kompem i siedzę do 2 w nocy, od czasu do czasu pójdę zrobić siku.

Gość przepraszam ale z czego
żyjesz? z zasiłku?

Gość h.ljlkl
do niedawna mialam to samo. zobaczysz, jak znajdziesz pracer to sie wszystko zmieni. glowa do gory

Gość kilolaa
Nie wydaję w ogole pieniędzy, nic sobie nie kupuję. A jem to co jest w lodówce (mieszkam z rodzicami). Wiem że wszystko sie zmieni jak znajdę pracę, ale kiedy ja ją znajdę?! 😠