Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flavio89

jest ktoś tutaj oryginalny... z oryginalnymi pomyslami ?

Polecane posty

Gość Flavio89

No cześśććć wam ! :) Sluchajcie potrzebuje pomocy xD Wysilamy razem mózgi ? xD Dobra... koniec pytać przejde do sedna xD Chcialbym napisac oryginalną propozycje do fotografa z myśla wspólpracy :)) nie chce pisać nic pospolitego wspaniale foty moze wspolpraca, bo to nie robi szalu....A przecież nie oto chodzi ;p No to co ? Geniusze Polski dzialamy ?:D

Gość Flavio89
tak jest kochanie !! :) chce być modelem... a zeby dobrze zacząć potrzebna mi dobrego tekstu... :) fotograf na to zwróci uwagę

Potrzeba ci nie tyle dobrego tekstu, co dobrego ... wyglądu :D Wklej swoje fotki, to dziewczyny ocenią, czy się nadajesz ;)

Gość babyblue
Flavio zlociutki, ty go na teksty nie zachecisz. On ma szczerze w powazaniu, czy na Sienkiewicza czy innego Hlaske sie nadajesz. Liczy sie dla niego jak wygladadz. Slij wiec foty i namiary na siebie. Wystarczy.

Gość Flavio89
ok czekajcie chwilkę !! wrzuce na strone !! :)

Gość babyblue
No choopie, gdybym mlodsza byla... ;) Dla fotografa radziabym jednak fotki z normalnej perspektywy, co by buzie cala widzial i fotke sylwetki. Do tego podaj koniecznie w mailu swoje wymiary, znaczy, wzrost, waga. Wiek tez chyba jest wazny. Powodzenia! :)

Gość Flavio89
tylko problem w tym , ze nie wiem jaki tekst uzyc...tzn jakies slowa przez które bd oryginalny

Gość babyblue
cos ty sie tak tych slow uczepil?! Myslisz, ze on nie ma co robic, tylko maile czyta. Poszesz normalnie W temacie: Zapytanie ws. wspolpracy W tresci: Witam serdecznie, Bardzo spodobaly mi sie Pana prace. Zastanawiam sie, czy bylby Pan rowniez zainteresowany wspolpraca ze mna, w charakterze modela? Przesylam w razie czego namiary na mnie, jak i rowniez podstawowe informacje dot. mojego wygladu plus zdjecia. Pozdrawiam serdecznie xxxxx Tyle wystarczy. Slowo nie ma co sie wysilac, bo fotograf pierwsze co, to zajrzy do zalacznika na twoje fotki. I wiem co mowie. Moj byly maz jest dosyc znanym fotografem. Pomagalam mu wlasnie m.in. w takich sprawach, jak maile, czy listy. Powodzonka

Gość Flavio89
dzięki bardzo :)

Gość upencja
niezłe ciacho :)

Na fotę nie klikam, bo w moim przypadku nie ma po co ;) , ale ... Przygotuj sobie portfolio i je rozsyłaj. Może spróbowac szukac "tanio" (zakłądam, że kasa może być jakimś ograniczeniem, skoro tu piszesz tak a nie inaczej) np. na forach firmowych foto typu Canon, Nikon ... Znowu "darmozjad" będzie mnie zachęcać do kupna :D Powodzenia ;)

Gość Flavio89
dziękuje wszystkim ;)

Gość mmarzenka
sliczny?? hahaha:D masz nos jak klamka od zakrystii :D:D