Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha*

Upiłam się i przylazłam tu, kto pogada w ten cudny piątkowy wieczór??

Polecane posty

mi się już oczy zamykają powoli, jeszcze chwilka i odpadam z uroczej dyskusji/rozmowy :)

a Ty klacz, co porabiasz na emigracji? bo ja tak rozważam podobnie, żeby wynieść się stąd na rok-dwa, marzy mi się dubaj ale wiem, że to raczej mało realne :) cóż, pomarzyć zawsze można ;)

Ja styczen :P kozirozec :) Mi mala, a podoba Ci sie uniwerek tam? ja mysle zeby od nastepnego roku gdzies sie przeniesc, ale wtedy studia beda drozsze

Ja studiuje i pracuje..podjelam szalona decyzje w ciagu 5 minut :P Ja sama jestem - ale nie samotna :D Pogonilam dwa miesiece swojego:)

ja niemalże z odzysku, ucieklam kiedy on mi się oswiadczył... po 7 latach... życie :) a teraz nadrabiam straty i ciesze się z bycia singlem - pierwszy raz w życiu :) trwa to juz 3 miesiące i wcale a wcale się nie nudzi :P

Mycha..to witamy w klubie, ja juz bylam zareczona...a potem klapki mi spadly z oczu i zobaczylam jakie to bydle starszne z niego jest :P pozegnalismy sie po 2 latach

mój w zasadzie nie był taki zły... a zakończyłam to bo zrozumiałam, że już nie kocham. w każdym razie na pewno nie był zły w porównaniu do tego, co mnie później spotkało :O w zasadzie singlem jestem od niecałych dwóch tygodni ale tego 'związku' po tym siedmioletnim nie ma co liczyć nawet bo to jakieś chore było ;)

To ja Wam opowiem...urodziny mojego juz exa. Koles podchodzi do mnie i mi mowi "bardzo mi sie podobasz i chcialbym sie z Toba kochac, a mojej dziewczynie podoba sie Twoj facet, moze mala wymiane zrobimy?" parsklam smiechem :P hehe, smieszne to..ale ten koles dalej za mna lata, dzisiaj o 4 rano mi napisal na maila "i want you:*" - wytrwaly..