Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaa3

co myslicie o facecie który cały czas opowiada o tym

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaa3

jakie t ma powodzenie i jak to kobiety zanim szaleją...dzwonią,płaczą za nim itd..wiecznei mówi o swoich kolezankach ile to on ich ma...myślicie że to kompleksy czy jest aż tak pewny siebie..?i po co on mi to mówi?

Gość nie ma nic nie ma niczego
chce byś o nim biografie napisała

Gość kasiaaaaaaaa3
jest tak dobry w łożku że wiem że miał. Ma 25 lat..jest ze mną ale mnie olewa i zachowuje sie tak jakby roił mi łaske że na mnie w ogóle patrzy..wiem że na ulicy pelno lasek mówi mu cześć..ale on nie jest piekny wg moich koleżanek brzydki i ja może to zabrzmi nieskromnie ale jestem ładna...nie wiem co wnim widze wkurza mniejego zarozumialstwo.i nie wiem z czego wynika

Gość no to
po co z nim jestes? znajdz se normalnego

Gość kasiaaaaaaaa3
podobno jego byłe były "śliczne"i on nawet modelce powiedział NARA a sam jest poniżej przeciętności.Wszytskie nasze rozmowy skupiają się na tym że on mi o tym opowiada...która gdzie go podrywała

Gość ir_is
facet ma olbrzymie kompleksy i chce tobie zaimponowac

Gość hehehehehheee
znam identycznego.....tylko troche starszego

Gość kasiaaaaaaaa3
ale on na prawde ma mase tych koleżanek..ni ewiem tylko czy nie traktują go po prosyu jak kumpla...fakt jest faktem że ma sporo zwiazków za sobą

Gość świadomy swojej wartości facet
by Ci o tym nie gadał

Gość no to
raz jeszcze-po co znim jestes? jakby mi ktos robil laske,ze mi poswieca czas,to bym go uwolnila od cierpienia...i niech idzie do kolejnej,ja tyle ich jest

Gość kasiaaaaaaaa3
nie wiem:(zakochałam się wnim ale mnie wkurza

Gość no to
a to druga sprawa..jak ktos naprawde jest dobry.to sie tym nie chwali.dla mnie niewarty uwagi szczeniak

Gość ir_is
Wcale sie nie dziwie mnie tez by wkurzał, ze takie bzdury opowiada.

Gość zgadzam się to facet
bez wartości,pusty, nie wiem może młody ale nawet młodość nie usprawiedliwia takiego buraka ale cóz ludzie są rózni nawet on pozna pewnie swoją połówkę obyś to ie była Ty skoro też Cię to irytuje

Gość bigolsop
no widzisz, facet, brzydki olewa Cie, a wręcz pokazuje jak bardzo ma Cie w dupie i to działa na Ciebie na tyle dobrze żebyś chciała się z nim rżnąć i użalała na forum, co go w sumie raczej nie wiele obchodzi.

Gość selos
LOl no to jesteście siebie warci jak ty oceniasz jego atrakcyjność tylko po wyglądzie a on dla odmiany chwali się jaki to on wspaniały nie jest. xD

Gość kasiaaaaaaaa3
przepraszam dla mnie jest ładny..bo się zakochałam w nim..Mówie tylko co mówią ludzie którzy mnie znają koleżanki i rodzina...nie oceniem go po wyglądzie!!!!gdyby tak było to bym z nim nie była,bo ładniejsi się kołomnie kręcą!!!Stwierdzam tylko fakty żeby przybliżyć porblem.nie rozumiem jego zachowania..nie traktuje go z pogardą prwie mu komplementy ani razu nie obraziłam itd

Gość rewdf
".nie wiem co wnim widze wkurza mniejego zarozumialstwo" nie wkurza, a pociaga. Gdyby nie jego zachowanie dawno znalazlabys sobie innego.

Gość ir_is
a czy on potrafi chociaz o jednej ze swoich znajomych powiedziec cos dobrego?

Gość bigolsop
rewdf dokładnie, właśnie to próbuje powiedzieć :)

Gość rewdf
bigolsop ;)🖐️

Gość kasiaaaaaaaa3
raczej traktuje kobiety bardzo z góry.......... coś kiedyś mówił o zdradzie że wiele razy się sparzył.i takie tam

Gość ir_is
Pomysl, ze ty takze jestes kobieta wiec jaki jest jego stosunek do Ciebie skoro o zadnej nie potrafi nic dobrego powiedziec.

Gość bigolsop
No to ok, teraz posłuchaj Kasiu, o co w tym wszystkim chodzi :) Z tych opisów i z tego co piszesz widzę ze trafiłaś na wytrawnego uwodziciela, faktycznie doświadczonego Uwodziciela który zna prostą zasadę, że o tym że go wybiera kobieta nie decyduje logiczne podejście a emocje jakie on wytwarza Wiesz o co chodzi z tymi laskami ? Wszystko zależy jak on o tym mówi czy opowiada do tego to olewanie i traktowanie "jak się nie podoba to spierdalaj" On po prostu ma zbudowaną dużą swoją atrakcyjność w Twoich oczach i stawia siebie w roli wyzwania. On po po prostu wie że kobiety też lubią zdobywać :) i on zdobył Cie właśnie tym. Tobie wydaję się że jesteś łowczynią a stałaś się zwykłą ofiarą w jego rękach. Nie wierz, nie wierz ale jak się prawdziwe nie zakocha to za parę tyg/m będziesz jedną z tych płaczących koleżanek za nim koleżanek a on "da się zdobyć" następnej

Gość kasiaaaaaaaa3
no teraz to rozumiem nawet logicznie brzmi dzieki:) nie spotkałam się z czymś takim jeszcze wiec nie kumam o co chodzi.. Dodam też że im mnie bardziej zalezy im wiecej pisze i zabiegam ym jemu zalezy mniej.A im ja bardziej olewam tym on czesciej sie odzywa

Gość a ja bym stawiała na kompleksy
czuje sie przy tobie mniej atrakcyjny jeżeli faktycznie jesteś ładna boi się że dostanie kosza że go zostawisz dla ładniejszego dlatego stwarza takie pozory że mu to wisi...i że może mieć każdą.chodzi o honor męski strach przed porażką boi sie zaangażować pokazac ze mu zalęzy