Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wkurzona na maksaa

jestem wkurzona na tego frajera!!!

Polecane posty

najpierw sie zajebal na imprezie, na ktorej rzygal z godzine, musialam go przez pol miasta odwozic o tej porze, a potem zebrac matke przez tel zeby mi dala kase na taxi (zapłaciła jak przyjedzie pod dom), bo juz zadne tramwaje nie kursuja!!! i dodam ze mam 16 lat, wiec domyslacie sie jaka matka musi byc na mnie wkurwiona ;/ i ze jeszcze na urodzinach nieletniej byl alkohol :o mam ochote płakać :(

Gość ips
płacz mała płacz

gdyby to pomagalo... :(

Gość kruca fuks
Bos powinna była olać palanta i isc sie bawic z jakims kolesiem. Skąd w Tobie w tym wieku takie instynkty macierzynskie, zeby chlopaka nianczyc?

Gość kruca fuks
Bos powinna była olać palanta i isc sie bawic z jakims kolesiem. Skąd w Tobie w tym wieku takie instynkty macierzynskie, zeby chlopaka nianczyc?

Gość byhfh
Bała się, że po pijaku zrobi tam jakąś głupotę, np. zmajsrtuje dziecko innej lasce :D

Gość dziecinko
matka powinna ci porządnie wpierdolić..albo zastanowić się nad błedami wychowawczymi, które popełniła w twoim przypadku. Ach te dzisiejsze szestnastki! Kurewstwo i nic poza tym!

Gość do dziecinko
pani starsza pani pojdzie z tymi madrosciami stad,nigdy młoda nie byłas?,nigdy sie przed pelnoletnoscia nie upilas bo ja choc mam 30 latek to pamietam te czasy błędow i mysle ze dobrze ze były bo teraz jest co wspominac a po drugie wiele ucza;)

ej, ale co ja tu zawiniłam? NIC nie wypiłam, bo pierwsze nienawidzę alkoholu, po drugie nie mogę, bo biorę leki na nerwicę. nie chciałam go zostawiać, bo go kocham... ale teraz okropnie mi głupio przed moją mamą :(

Gość Majutek...
Jasne, ze jest wkurzona bo to normalne. A moim zdaniem mama wychowała ją bardzo dobrze. Idzie z kimś więc w razie potrzeby nie zostawia i udaje, że się nie znają. Wśród moich znajomych to norma, że idąc na imprezę trzymamy się w miarę razem, i jesteśmy za siebie w pewien sposób odpowiedzialni. Niestety nie wszyscy są tak wychowani. Stąd później się słyszy o historiach, że dziewczyna została zgwałcona, ktoś jej dał tabletkę gwałtu a "znajomi" nie zauważyli, ani że się zachowuje inaczej niż zwykle, ani że np. za dużo wypiła i może trzeba ją odstawić do domu, lub zniknęła nagle w trakcie imprezy ale znajomi nie wnikali co i jak... Dobrze zrobiłaś, mamie złość przejdzie i na pewno w głębi duszy w pewien sposób z Ciebie dumna, po 1 że nie jesteś typem nastolatki, który chla na umór, bo wszyscy to robią. A po 2, że nie zostawiłaś go samego w potrzebie.