Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

dlaczego tak robi?

Polecane posty

Gość ghghh
Moze sie krepuje czy cos

facet ma Cię w dupie. Zwykły bajerant i tyle. Dobry bajer - połowa sukcesu. Wpierw Cię omamił, a teraz się cieszy. Facetów trzeba wykorzystywać bo nadają się do jednego. To kafe mnie kiedyś wykończy :( już dawno powinnam spać bo będę zwłoki rano :(

Gość nie myśli o tobie
a ty o nim tak i przestan sie łudzić , zrob to dla siebie. to ja idę po kawkę ... zaczarnilam :) 🌻

latwo tak mowic, jedni mowia badz bezposrednia i sie zapytaj a drudzy nie pytaj sie bo go wystraysz i bedziesz nachalna...i badz tu madry;/

Gość musze sie wtrącić*************
feministki nie są zakompleksione. wrecz przeciwnie. to hasełko wymyślone jedynie przez frajerów ale to tylko taki fakt. no cóż, kazda feministka zna swoją wartość, są to kobiety ładne, zdecydowane, przebojowe i seksowne jak cholera. to te wszystkie kaszaloty liżą tyłki facetom żeby tylko ktoś je zechciał. feministki i ktoś pokroju zaczerniłam mówią w ryj jak jest bo im nie zależy i coś takiego mi imponuje. innym nie musi.

tak, rozgryzłaś mnie. jestem transwestorem ale mam nadzieje, że to nam nie przeszkodzi w bujnej konwersacji. jak mu zależy to i tak nie ucieknie i tak! a Ty przynajmniej się dowiesz. ale nie pytaj wprost. spytaj tak, żeby się dowiedzieć ale żeby on nie wiedział , że pytasz o TO. tylko ja umiem zadawać pytania wprost osłabiając facetów i nie wychodząc przy tym na skończonego debila :D Tobie nie polecam w sumie... drugie wyjście - czekać. musze sie wtrącić************* >>> :D oh, ah

to musial ci to pisac zebys sie dowiedziala tego, co zaobserwowalas? :D a tak po krotkce to robic wsyzstko jak zaczarnilam pisze :D :p 🖐️

tak bo ja mam rację ( oh, ah ) i przez Was muszę po raz pierwszy w życiu położyć się spać w pełnym makijażu bo mi już wodę zakręcili :D oh jej nie przejmuj się wata - na pewno okazałby się palantem

myślę , że całonocna tapeta korzystnie wpłynie na moje powiększające się wągry. poza tym po staremu - w domu nie ma cukru, kawę posłodziłam słodzikiem :O i pewnie będzie ohydna, nadepnęłam psu na ogon i obudził cały dom, i takie tam... przyziemne sprawy , czyli wszystko w normie :):O;) hm... pewnie jestem tu sama...