Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeredawanie

jak dac facetowi do zrozumienia, ze mi sie podoba, ale nie byc nachalna

Polecane posty

czeredawanie Jak mloda:) to chyba jednak lepiej spacer;) Na bardziej pikantne randki przyjdzie jeszzce czas:) Wszystko musi miec sowj czas i miejsce

czeredawanie powiedz ile masz latek to dostanies zrade odpowiednia do wieku:D

Gość czeredawanie
ja 20, On 22:) ostatanio proponowal mi, zebym skorzytsala z ramienia:D ale bylam jakas spowolniona i nie skorzystalam:P

czeredawanie No to juz nie taka mloda:) Proponuje troche pikanterii i troche spacerow:) tak zeby wilk byl syty i owca cala:)

oj mi by sie tez taka kolacja przydala:D oderdobe Ty tez bo to Twoja rada:P:D

oderdobe Ty tez bo to Twoja rada no ale ja nie dziewczynka:) haha ale skoro moja rada choc troche obudzila w Tobie nieprzyzwoite mysli:) to milo:)

Gość czeredawanie
haha "nie taka mloda":D nie no jasne pikanteria fajna, ale potrzebuje sie z Nim tez wczesniej zblizyc emocjonalnie, bo na tym mi zalezy, no i chcialabym jednak,z eby to n wykonal jakis bardziej widoczny ruch, bo nie chce czuc sie jak facet w tej relacji, ja tez potrzebuje takieogo zabiegania:)

no tak faktycznie Ty to nie dziewczynka:D ale fakt mysli mie zaraz przyszly do glowy ahh nie bede opisywac

Meelady szkoda ze tylko teoretycznie Trzeba zlowic takiego ktory pomoze ci zmienic teorie w praktyke:) I pozniej beda iskry;) Testosteron przemawia:) To nie ja;)

kiedy ja trafiam na same parowczaki tak ajk osttanio zamieniona na inna :O ahh.....

Meelady Jak to mowi pewne seksistowkie porzekadło "Dobra parówka nie jest zła" ;) a facetów na tym swiecie masa.......

ale sie usmialam :D:D:D tak tylko traf tutaj na dobra parowke jak wokol same" podroby":O

tak tylko traf tutaj na dobra parowke jak wokol same" podroby" własnie Ci Sie udalo:)

Meelady Ty jestes ta "super parowka"? Tak to ja!!!!! Postrach parówczaków ze znakiem jakosci i pochwalami konsumentów:)

...i pochwalami konsumentów to ilu konsumentow jadlo juz "ta parowke"?:P:D:D hehhehehehe

Meelady Sugeruje nie łapać za słowka:) Tajemnica handlowa:) Poza tym dobry towar zawsze znajdzie nabywce:)

Sugeruje nie łapać za słowka ---> a toczemu?:P:D jadlo w sensie konsumowalo :D racja dobry towar ( czyt,. ja:) )zawsze znajdzie nabywce hihiih

Jadło;( a co mialam napisac? ze mialo w ustach:P sorry ale nie moglam sie powstrzymac juz bede grzeczna:D

Meelady Sugeruje nie łapać za słowka ---> a toczemu? jadlo w sensie konsumowalo racja dobry towar ( czyt,. ja )zawsze znajdzie nabywce hihiih Receptura czesto:) oparta na doswiadczeniach:) ktore pozniej wcielane w zycie sprawiaja ze kolejne konsumentki sa juz pewne i swiadome produktu, ktore nabyly:) A dobry towar(czyt My) to calkiem niebezpieczna mieszanka:) Mogłoby dojśc do walki o pozycje na rynku i rodzące się z Tego niemale emocje;0

juz bede grzeczna Zabronione!!!!!!!!!!! ustawowo w ramach obrony praw konsumenckich:)

Gość czeredawanie
haha, ale z Was czopy:D

Meelady No tak ale istnieje mozliwosc ze jak sie trafia na Taki towar z wyzszej polki utraty kontroli i zdominowania(czyt wcielenia przez mocniejszego i silniejszeg;)

Mogłoby dojśc do walki o pozycje na rynku jak sie jest nr 2 to juz ni ma wyzszej pozycji:P:D