Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeredawanie

jak dac facetowi do zrozumienia, ze mi sie podoba, ale nie byc nachalna

Polecane posty

Meelady Z drugiej pozycji mozna czasem atakowac;) uzywajac czasem milych i przyjemnych rad:) ale suma sumarum:) ciezko okielznac lidera:)

czeredawanie , moze Ty tez masz cos do powiedzenia na temat parowek i parowczakow? znalam kiedys takiego parowczaki nawet wygladem przypominal parowke wysoki , dlugi i chudy hehhehehehheehe

Gość czeredawanie
zboczki, zboczki, ale ja lubie takie zabawy:D

Meelady ciezko okielznac lidera dziekuje nie musiales Oj:) szykuje się pierwszy soczysty klaps za niesubordynacje:)

Gość czeredawanie
no nie wiem, jak na razie mnie nie zostawil dla innej, chyba mu sie podobam, proponuje spotkania, ale wolalabym, zeby wykonal jakis zdecydownay, okreslajacy Go w tej relacji ruch:D ogolnie to mozna Go okreslic jako parowke, fajna parowke:D pewnie niezle podbudowlama Jego ego tym podrywem:D.

Meelady Męskie pośladki a szczególnie u sportowców są na tyle jędrne i umięsnione że poczułbym chyba calkiem przyjemne gilgotki;)

czeredawanie to dobrze ja kiedys spotkalam myslalam ze parowke a tu mega parowczak:O Tobie zycze aby sie inaczej potoczylo i zdawaj nam relacje:D hihiih oderdobe pasem na dupe tez bedzie gilgotac?:P

oderdobe pasem na d**e tez bedzie gilgotac? Wystarczyłoby tylko spojrzenie:) i pas a w zasadzie jego wykorzystanie pozostało by w sferze marzeń:)Pozdrawiam,:)

Wystarczyłoby tylko spojrzenie no tak faktycznie zapomnialam o tej swojej zalecie ze potrafie zabijac wzrokiem:P

[zgłoś do usunięcia] Meelady oderdobe , czerewadanie skad jestescie? sugerujesz jakis trojkacik? ;)

no tak zapomnialam ze faceci maja glowe zawsze miedzy nogami a miedzy nogami maja....:D

Trojkaty, czworokaty, trapezy:) jednym slowem geometria dla zaawansowanych:) zawsze jednak z jednym stożkiem:) tylko i wylacznie z jednym :)Innych nie dopuszczam;0

zawsze jednak z jednym stożkiem tylko i wylacznie z jednym czyli z Twoim niby?:P

Meelady zawsze jednak z jednym stożkiem tylko i wylacznie z jednym czyli z Twoim niby? no raczej:) magiczna rozdzka nie lubi przestojów:)

az sie zaczynam bac ze po czarodziejskim dotyku rozdzki "cos mi zniknie:P

magiczna rozdzka nie lubi przestojów, czyli rozumiem rozdzka trzymana caly czas w pionie? to musi byc meczoce?:PPP:P:P:P:P:P

Meelady az sie zaczynam bac ze po czarodziejskim dotyku rozdzki "cos mi zniknie Znikna:) zahamowania a pojawi sie diabel wcielony:) a poza tym;)

przepraszam że sie wtrącam, ale to juz taki mój półudniowy temperament:P spojrzenie to nie wszystko:( Znam to z autopsi, robie maślane oczka i nic:(

robie maślane oczka i nic, znam to nawet jak bedszie cos to i na koncu tak wyjdzie nic:O \\przynajmniej ja tak mam ps. dobrze ze przszkodzilas ile mozemy rozmawiac o parowkach?:P