Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeredawanie

jak dac facetowi do zrozumienia, ze mi sie podoba, ale nie byc nachalna

Polecane posty

Gość czeredawanie

i sprawic, by gonil kroliczka? czy bycie otwarta, ciepla, lubiaca kontakt fizyczny-nie chodzi o seks-dziewczyna, a po nie odzywac sie pierwsza itp jest dobre? wiem, ze to dzicinada, ale mam tendencje, do zbytniego okazywania,ze mi zalezy i to wlasnie na odwrot, na spotkaniach jestem cicha, a pozniej pisze jakies glupie smsy:O chce zeby wiedzial, ze mi sie podoba, ale zeby nie myslal, ze stracilam totalnie dlla Niego glowe.

Wiesz, jeżeli facet będzie zainteresowany to z pewnością zadziała:) Ty bądz po prostu naturalna, flirtuj z nim, dawaj mu do zrozumienia, że miło czujesz się w Jego towarzystwie..Jeżeli jeszce połechcisz jego ego trochę to powinnaś być spokojna..Oczywiście, musisz mu się spodobać...

Ja tam nie jestem ekspertem, ale równowaga musi być. Zdbywas zi dajesz się zdobywać. Czasem się nie odzywasz i pozwalasz mu przejąć inicjatywę. Czasem zaskakujesz go i sama coś inicjujesz. Bądź sobą - otwartą, ciepłą, wesołą dziewczyną. Na początku może nie pokazuj, że ci zależy, bo zwieje, ale nie bądź przesadnie chłodna.Jakbyś miała torbę cukierków. Dawaj po jednym, nęć, zachęcaj, czasem się podrocz, ale nigdy nie wywypuj mu wszystkiego od razu na głowę, ani nie chowaj torby głęboko do szafy;) Jakie to są głupie smsy?

Na początku może nie pokazuj, że ci zależy, bo zwieje _________ zawsze mnie ciekawilo czemu tak to dziala?

Meelady nie zwieje.Zaden normalny mezczyzna nie ucieknie kiedy pozna piekna kobiete i zauwazy, że Ona pragnie Go mieć........To sa jakies banialuki:)

chyba nie bo ja tez mialam taka sytuacje i zwial..do innej:O wiec chyba cos w tym jest ( stara historia)

Zaden normalny mezczyzna hehe no ale on to nie mezczyzna tylko chlopak mial 21 lat wtedy:o ahh te czasy:D

wiesz ja pamietam kilak lat temu mialam taka syt siedze sobie spokojnie a naprzeciwko siedzi chlopak ktory mi sie podobal ja sie usmiechnelam do niego on do mnie i podszedl zaczela sie rozmowa a ze byla to impreza to tez inne rzeczy:D i co? nic:O po czasie idzie sobie z inna dziewczyna caly zawstydzony jak mnie zobaczyl\ heheh ah ci faceci:D

Meelady Nie mnie to oceniać..ale widocznie trafiałaś na tzw: "parówczaki" Widzisz my lubimy konkretne sytuacje, a taka w której kobieta nas pragnie i daje nam to do zrozumienia jest dla nas idealną:) Oczywiście może wystapić reakcja ucieczki, ale chyba tylko wtedy kiedy na drugim spotkaniu jestem już kochaniem, skarbem lub innym nie daj Bóg muchomorkiem;)

A jak się od razu mówi, że się kocha, że on jest wyjątkowy, jedyny, ze to juz na wieki i na zawsze, to facet daje nogę -----> ja tak nie robilam i co? to samo

A jak się od razu mówi, że się kocha, że on jest wyjątkowy, jedyny, ze to juz na wieki i na zawsze, to facet daje nogę Bo to nieszczere mówić od razu że się kocha....A facet to nie bezmózgie yeti!!!!!!!!

parowczaki? hehe dobre:D ani nie mowilam ani zbytnio nie okazywalam wiec jak? mowic ze sie podoba czy nie mowic i kiedy bo ja juz tez sama nie wiem :P nie rzucalam mu sie na szyje z wyznaniami ( chociaz taka syt widzialam ) hehe

Gość czeredawanie
dzieki za pomoc:) slluchajcie, sprawa wyglad atak, ze to ja go poderwalam:D. glupie smsy to takie, ktore ja wyslalam perwsza po spotkaniu z Nim, pisalam, ze Go lubie, albo inne jakies pierdoly, byleby tylko sie odezwac.zwykle pisalam to zartobliwie. facetowi sie chyba podobam, bo on proponuje spotkania, tylko prawda jest taka, ze na razie czuje sie troche skrepowana, moze dlatego, ze te spotkania odbywaja sie bardzo rzadko? jednak ostatnie spotkanie zahaczalo bardziej o randke. mysliscie, ze to bedzie zbyt nachalne, jak powiem, ze chcialabym czestszych spotkan z Nim, takich nawte o 1h-nny spacerek, nic wielkiego, zeby to nie byly spotkanie od swieta, od wielkiego dzownu.

Pewnie, że nie. Facet to też człowiek. Ale jak się serce wyrywa (a kobietu to jednak uczuciowe są), to się dziewczynie różne rzeczy wydają, np. że to już miłość. Powie za dużo, a jego już nie ma. Dlatego mówię, że równowaga musi być. A w ogóle to nie ma gotowych recept. Każdy jest inny, każdy potrzebuje czegoś innego i niestety pozostaje tylko metoda prób i błędów, wzajemnego docierania się, badania i brzydko mówiąc \'obwąchiwania\", żeby dojść do porozumienia.

porowczaki tzn taki co zaraz ucieka mimo iz mu sie dziewczyna podoba/:P dziwne:P i wez tu zrozum:D

qwertz To pewnie dziala tez w druga strone:) Kobieta ktora uslyszy od faceta wyznania milosci zbyt wczesnie tez pewnie plochliwie ucieknie:) Kazdy jest inny i kazdy potrzebuje innych podniet:)

Gość czeredawanie
yhm, tak myslalam,z e przeciez ja tez wchodze w ten uklad i mam prawo do jakis tam swoich"rzadan" czy refleksji, chce czestszych spotkan i tyle, mam do tego prawo, ale boje sie wlasnie, ze On araz pomysli niewiadomo co:O nie chce Go sploszyc, nie chce tez byc za zimna, naprawde ciezko to jakos tak wyposrodkowac:D

Myślałam, że to naprawdę coś głupiego, a to są normalne smsy. Może nie powtarzaj mu ciągle, że go lubisz, bo to traci na wartości, ale od czasu do czasu go tak połechtać..:) Spokojnie możesz zaproponować taki spacer, albo szybką kawę po pracy, itp. taka randka-nierandka, po którj pozostaje niedosyt;)

Meelady porowczaki tzn taki co zaraz ucieka mimo iz mu sie dziewczyna podoba/ dziwne i wez tu zrozum No ja tego tez nie rozumiem:) ale parowczaki istnieja:) i sa plaga meskiej populacji;)hehe

jakos nie miesci mi sie to w glowie ze mozna chciec byc z kims a wiaqzac sie z calkiem inna osoba:O hmmm.... no chyba ze ta drugsa byla pierwsza ale tego nigdy nie wiemy:D

Gość czeredawanie
no wlansie, mi tez chodzi o ten niedosyt:D nie mowie tego czesto, tylko rz tak napisalam. glupie dlatego, z eto ja 1 napisalam, a nie powinnam w sumie, no ale dobra, nic sie nie stalo. zaprosil mnie na kolejne spotkane pozniej.:) jeju, ale ja bym Go chetnie przytulila:D

Zaproś go do siebie na kolacje, ubierz jakaś seksowna sukieneczkę, zrób oszalamiajcy makijaz;0 jak juz zlapie chaczyk, to mu wjednym momencie podziekuj za kolacje i powiedz ze masz nadzieje ze sie jeszcze spotkacie:) Zwariuje na 100% jak sie z nim tak podroczysz:)To lepsze niz spacery:) Zaufaj mi

Gość czeredawanie
i co?mialabym Go tak wyprosic? dziwne troche. to raczej niemozliw,e bo mieszkam z rodzicami, chyba, ze zrobimy podwojna randke:D:D bo ja mloda jeszcze jestem, tak btw:D