Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfg

miałyscie/znacie przypadek że test ciąż. pokazał nieprawdziwy wynik?

Polecane posty

Gość dfgdfg

Zastanawia mnie na ile testy ciążowe są wiarygodne. Znacie chociaż jeden przypadek, że test się mylił? Właściwie już obojętnie w jaką "Stronę" - wyszedł pozytywnie, a ciąży nie było, lub wyszedł negatywnie a ciąża była?

Gość uwazam tez testy sa bardzo wia
rygodne tylko trzeba je dobrze zrobi,nie wlac za duzo czy za malo moczu,nie robic za szybko,robic rano

kolezanka moja chorowala na torbielowatość jajników i kiedy sie pojawialy to test wychodzil pozytywny mimo braku ciazy. A odwrotnie to nie wiem.

Gość hjmch
mojej znajomej maz na jaja zrobi test i wyszedl pozytywny!!!!! wiec chyba moga sie mylic

Gość dfgdfg
nie rozumiem tego ostatniego - mężczyzna zrobił sobie test?

Gość hjmch
dokladnie-chyba sie im nudzio

Gość juz niedługoooo123
tak, test seratec direct nie polecam. nom chyba ze sama ciaza poszła, najlepsze to bobo test i inne a nie jakies nieznanej firmy

Gość czy uwazacie że mój test
mógł pokazać zły wynik? Mam okres regularnie, co 28 dni. Wpadka była w 13 dniu cyklu czyli prawdopodobienstwo ogromne. Na teście napisane że wykaże 6-dniową ciążę, ale zrobiłam 10 dni po wpadce, czyli 5 dni przed okresem. Zrobiłam go wieczorem, nie rano. 3 krople moczu, tak jak na ulotce napisane. Wyszedł negatywny. A okres mi się spóźnia, w ogole nie bolą mnie piersi jak przed okresem, rano jest mi niedobrze od kilku dni,m jestem wrażliwa na zapachy.

Gość czy uwazacie że mój test
dodam że był to test SIGNA

Gość powtórz test
10 dni po wpadce to za wcześnie, do zapłodnienia nie dochodzi w 5 min po stosunku, znane są przypadki, że plemniki żyją w śluzie płodnym nawet 5 dni w oczekiwaniu na jajeczko powtórz test w dniu spodziewanej miesiączki