Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociuniaanetunia

Mamusie jaki drobazg wam kupić idąc z pierwszą wizyta po porodzie?

Polecane posty

Gość a to koniecznie trzeba cos
wlasnie chodzilam... Nie wiem, moze po zlych sklepch. Ale tyle ich juz odwiedzilam. To co mowicie: kaftanik czy body to najtansze ok 20zl i wlasnie takie badziewiaste. A boje sie kupic chusteczki, bo to jest czyms tam nasaczane. A wiadomo, ze kazdy uzywa cos innego. Wiec moge nie trafic, heh :( Chcialam cos kupic. Ale po tym maratonie po sklepach wymieklam. A po tym co przeczytalam to chyba naprawde zrezygnuje z wizyty. Ale z drugiej strony jak dlugo mozna sie migac...

No chyba jakaś przewrażliwiona jesteś- sorry ale chyba szukasz wymówki, żeby się usprawiedliwić i nie pójść. Ty przeżywasz to tak, jakbyś co najmniej na ślub jakiś szła a nie w odwiedziny. Nie chcę cię urazić ale uważam, że trochę przesadzasz:)

Gość teraz mowicie ze ktos
przesadza... a wczesniej pisala jedna z Was, ze "wypada kupić przynajmniej ja bym się źle czuła". I tak naprawda kazda by tego oczekiwala i by sie zdziwila jakby nie dostala nic dla dziecka :P

No wypada, ale bez przesady. Bo jak dla mnie to skarpetki za 5 zł czy body za 7zł to nie szmaty. A jak ktoś nie chce iść to nawet prezent za 100zł nie pomoże:P