Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfhaeKJSMAW

nie umiem ciekawie sie ubierać

Polecane posty

Gość jfhaeKJSMAW

.. co ze sobą łączyć,jak dobierac makijaż,jak sprawic,zebym była atrakcyjna.. co zrobic z włosami teraz ten śnieg moczy mi włosy zaraz robią sie kręcone i puszą się.. jak o siebie zadbac? własnie zwalczyłam problem z cerą mialam mnostwo trądzikow,pryszczy.. ;) i tylko z tego sie ciesze

Gość jadzia co ludziom zawadza
zwroc sie do mojej tesciowej:)) Ona mnie na ludzi zrobila bo tez nalezalam do tych co nie wiedzialy jak sie ubrac ladnie i elegancko.

ja sie na codzien nie maluje ale wydaje mi sie ze bardzo latwo jest dobrac makijarz musisz uzyc tylko odpowiedniemgo koloru do ubrania...napisalas ze masz krecone wlosy to swietnie zrob sobie je na painke lub wosk beda piekne krecone i wcale ci sie nie bede puszyly a nawet jak wyjdziesz na deszcz lub snieg one peda wygladaly ladnie bo juz beda podkrecone.....do buzi wystraczy dobrac ladny podklad na to troszczke sypkiego pudru rzeski pomalowac i straczy i wygladasz swietnie...a tym ze mialas kiedys tradzik i masz slady to sie nie przejmuj wszytsko idzie ukryc

Gość jfhaeKJSMAW
Nie umiem ciekawie się ubierać ale za to biorę 350 PLN za godzinę w gumce. :)

no to powodzenia uwazaj tylko zeby gumka nie pekla......heh wchodzisz i sobie zarty robisz swiecisz inteligencją naprawde

Gość jfhaeKJSMAW
nie nie ;) trądzik hmm takie małe krostki juz sie ich pozbyłam maścią z drzewa herbacianego :D polecam.. naprawde mam juz ładną cere :) ale ja mam takie do ramion te włosy jak je skręce bedą krotkie i nieatrakcyjnie bedzie to wyglądac.. :(( eh nie mam pojęcia co z nimi zrobic.. rzęsy mam krotkie;/ :( wczoraj mi moja mama taki make-up zrobila :D bo jestem ciemna blondynka to dała mi na powieki rózne odcienie fioletu i różu :D bardzo ładnie to wyglądało musze przyznac,ale sama tego nie umiem robic..

a powiedz mi ile masz lat??moze jeszcze sie nie musisz malowac ja tam sie malo maluje tylko podklad puderek roz do policzkow rzesy tez mam krotkie ale uzywam zalotki do rzes i turzy wydluzajacego...i wygladam ladnie i naturalnie oczywiscie z pudrem nie mozna przesadzac....a co do wlosow to ja ci bardzo zazdroszcze krecony...mowie ci spusc glowe w dol i zrob sobie je na pianke i napewno bedziesz wygldala atrakcyjnie nawet jak one beda krotsze

Gość jfhaeKJSMAW
no mam 17lat :D nie nakładam żadnych fluidow nawet pudru tylko własnie różu troche,rzęsy maluje i chcialabym na powieki delikatnie cos nakładać ;) jakies pastelowe kolorki.. chodzi o to,ze mam 174cm i jestem dosyc szczupła nie podobam sie sobie w takim loczkach :( hmm jak mialam dłuzsze włosy to wygladalam zabójczo,ale musialam je skrócic bo byly juz tak popalone... a teraz przez to ,ze myje włosy dzien w dzien one sie jakies suche w dodotyku zrobiły ..nie mam pojęcia co sie dzieje

17 to szkoda twojej buzi na jakies cienie ja mam 22 i nie uzywam zadnych cieni jedeynie jak wychodze na jakas imprezke...a jezeli chcesz sie jakos pomalowac to na powiek uzyj jasnego cienia a w kacikach oczu w poodbnym odcienie ale ciemniejszego i na dole powieki i na gorze....a co do wlosow to pewnie je sobie teraz prostujesz dlatego masz popalone???ja tez prostuje i mi sie zniszczyly dlatego teraz chce sbie przedluzyc wlosy

kup sobie rozowy gliss kur do wlosow zniszczonych matowych i trudnych do ulozenia :* A Twoj wzrost jest swietny :) noś rurki a jeśli ubierasz niebieska bluze to postaraj sie by wszystkie dodatki tez byly w koloze niebieskim. i wedlug tej zasady z innymi kolorami.. jakies pytania? :>

a jesli chcesz cien to bardzo dobry bylby jakis naturalny.. np bezowy ze zlota poswiata :)

Gość jfhaeKJSMAW
hehe kurcze miło,ze pomagacie :)) nie lubie swojego wzrostu ;( nienawidze go i to jest jeden z moich poważnych kompleksow.. i ostatnio kupiłam kurtke nie iwem jak ja ją wybierałam;/ ale jest za duza na mnie..chodzi o to,ze jest zimowa,ale wygladam w niej jakos grubo.. nie jest dopasowana do talii i teraz nie wiem co mam znia zrobic,a chodzic w czyms musze;p mam płaszczyk ktory jest dopasowany,ale raczej nie na zime.. chcialabym zafarbowac sie,ale jeszcze za młoda i nie chce miec odrostow,ale ten mój ciemny kolor blond jest taki nudny taki oklepany.. nie wiem,czy do wysokich dziewczyn pasują własnie włosy delikatnie za ramiona bo wydaje mi sie,ze robie sie jak żyrafa.. ;(

o wlasnie BRIDGET J ma racje....ale mi sie wydaje ze do bluzy makijaz lub jakies tam cienie nie pasuje.....jezeli jestes ubrana na sprtowo typu bluza jakies dzinsy nie ma sensu sie malowac wystarczy puderek roz i rzeski.....do dzinsow mozesz uzywac fajnego paska np pasujacego pod kolor butow lub jakis dodatkow jakas fajna luzacką torebkę i git

Gość jfhaeKJSMAW
no to moze opisze jakie mam ubrania w szafie: duzo spodni.. ciemne rurki,jasne,białe jeansy,błękitne.. to nie są cygaretki tylko luzne zwęzane na dole rurki.. bluzki.. raczej cos w stylu takim tureckim,luźne rękawy wiecie o co chodzi? takie wiszące pod pachą rękawy ich kolory to róże,błękity,szarości,białe sweterki na guziki, bluski na ramiączkach takie koronkowe dłuzsze,zeby nachodzily delikatnie na pupe bo wydaje mi sie,ze wtedy skracają nogi.. nosze tez cos w stylu marynarek mam taką czerwoną bardzo żywy kolor,ale cos mi znowu odbilo,ze nie chce w niej chodzic bo wydaje mi sie,ze cos źle wygląda.. po prostu to jest kompleks mojego wzorstu.. dodatki paski mam karmelowy,biały,ciemny brązowy,tez taki co sie przy talii zapina,kolczyki nosze przy uszach wiszące lubie tylko jedną pare .. korale cos w stylu tureckim takie irientalne bardziej tez z drewna.. buty " mam botki czarne,kozaki czarne i kazaki na drewnianym obcasiku takim grubym w kolorze jasnego brązu wszystkie są z zamszu.. lubie apaszki,szaliki mam fioletowy,rózowy,przygaszony błękit,czerwono-czany .. no jak widac sporo tego,ale ciagle uwazam,ze źle... moze ja po prostu źle dopieram ubrania.

Gość to ty kupowalas
ten sliczny zakiecik z top secret, kiedys dawalas fotki na forum ?

Gość jfhaeKJSMAW
haha tak :D ten ten

Gość brzydki byl
ten żakiet