Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnę tańczyć

jestem sztywna...

Polecane posty

Gość pragnę tańczyć

czy da się samemu jakoś nauczyć tańczyć jak się jest sztywnym i rusza się jak kłoda??:O nie stać mnie na żaden kurs tańca... a niedługo studniówka... boję się że się skompromituje bo ja naprawde ruszam sie jak świnia:O:O moze znacie jakieś strony na necie z których mozna nauczyć się samemu tańczyć, albo coś nie wiem:O pomózcie mi:(

Gość pragnę tańczyć

Wiesz co? Ja mam ten sam problem z tańcem. Wiesz jakie mam propozycję (testowane na sobie :) ): 1. Włącz sobie w domu muzykę i po prostu ruszaj się w jej rytm (gdy nikt nie widzi :D ) - trening czyni mistrza 2. Gdy tańczysz z kimś na parkiecie pozwól, by on cię poprowadził i rozluźnij się 3. Gdy tańczysz sama staraj się naśladować ruchy innych To trochę pomaga, uwierz :)

najlepiej jak będziesz w domu sobie ćwiczyć na początek zgaś światło będzie ci łatwiej się przemóc przed samą sobą.

Gość pragnę tańczyć
Ale jak mam tańczyć?? ja nie wiem jak się ruszać... co z rękoma zrobić, jak tyłkiem machać:O:O

tylkiem krec osemki :P a znajdz jakas muzyke ktora tak na ciebie podziala ze sama wczujesz sie w rytm :)

Musisz się wczuć w muzykę. Na początku miałam ten sam problem. Obejrzyj sobie Dirty Dancing 2, a zrozumiesz o co mi chodzi.

Gość garsc porad
Ćwicz, gdy jesteś sama w domu. Pomaga rozebranie się do naga, serio ;) Włącz jakąś kobiecą muzykę, np. latynoską. Stań przed lustrem i spróbuj kręcić biodrami. Na początku będziesz się czuła jak kretynka, ale potem Cię to wciągnie ;P Możesz też wpisać na Youtube w wyszukiwarkę "lap dance lesson" - to lekcje tańca erotycznego, stripteasu. Oglądaj panie prowadzące zajęcia i staraj się naśladować ich ruchy. Po jakimś czasie powinnaś odnaleźć w sobie tak potrzebną płynność ruchów. A potem? Może zapisz się na jakiś kurs? To mówiłam ja, była kłoda :classic_cool:

Gość we fwfw
poogladaj na youtube, normalnie,przestepuj z nogi na noge,a rece jakbys biegla :D:D tak na dobry poczatek:D

Gość pragnę tańczyć

Gość juz wiecej nie pije bo
ja tak normalnie to tez jestem sztywna na parkiecie, ale jak sobie golne kilka kielonów, to jestem wtedy królową parkietu :p