Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daktarin

czy mozliwe jest zajscie w ciaze w 8 dniu cyklu?

Polecane posty

Gość daktarin

bardzo prosze o odpowiedz, czy to jest mozliwe? czy dni plodne moga wystapic tak wczesnie i jak czesto to sie zdarza?

biorąc pod uwage,że plemniki moga przezyc do 72 godz w sprzyjajacych warunkach szanse na ciąze sa spore:)

Gość daktarin
cykle mam rozne, ostatni trwal 27 dni, przedostatni 34, pewnie to spowodowane tym, ze 3 miesiace temu odstawilam tabletki. troche zle sie wyrazilam, stosunek odbyl sie 8 dnia cyklu i wlasnie zastanawiam sie, jak dlugo moga przezyc plemniki i czy moga sie zalapac na dni plodne. :)

Gość jojojojj
plemniki do 5 dni nawet - a owulacja po tabletkach anty może wysąpić w różnym czasie i w ciągu 1 cylku moga np. dwa jajeczka się "uwolnić" dlatego też wzrasta szansa na ciąże mnogą i ogólnie po tabletkach łatwo wpaść.. a jeśli masz cykl 27dni to owulacja powinna być gdzieś 13-14 dzień cyklu.. kochałaś się 8 dnia + przeżywają te najsilniejsze do 5 dni to tak prawie...

nie pocieszę cię ale TAK - jak własnie tak zaszlam w ciaże w 8 dniu cylku - choc moja ciąźa nie byla dla mnie problemem

Gość daktarin
renata100, prosze napisz jak dlugie byly u ciebie cykle i czy bralas wczesniej tabsy?

Gość daktarin
podnosze