Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I wish

I wish....

Polecane posty

Gość moniczkamoniczka
Tu rzeczywiście masz rację!!! Takie przykłady mobilizują:) A jak ją to musi mobilizować, gdy porównuje sobie stare i nowe zdjęcia. Naprawdę pogratulować!!!

Gość moniczkamoniczka
Eeeeeeeeee, juz mi mina zrzedła, jak przeczytałam, jak ta dziewczyna schudła: "Rano przed szkola 2 kromki Wasy z pomidorem Na obiad jabłko i Do konca dnia wode piłam:) Istna głodowka;D" "Moje chudniecie nie bylo zbyt mądre, bo głodowałam sie,duzo cwiczylam,biegalalam.... jadłam rano 2 kromki Wasy na obiad jablko i do konca dnia wode. I tak przez 2 miesiace:) Pozniej zaczelam stopniowo dodawac kcal, przerzucilam sie na ciemne pieczywo i płatki fitness i tak schudlam kolejne 10 kg Dzis waze 57, przytylam jakies kilo bo przez ostatni dni jadłam kilami owoce... ;D ale powinnam przytyc jeszcze kilka kg bo miesiaczki nie mam od 4 miesiecy...." :/:/:/

Gość I wish
Cum finis est licitus, etiam media sunt licita...

Gość moniczkamoniczka
Gdy cel godziwy, godziwe są i środki...? Tu się nie zgadzam, albo chcesz być szczupła i zdrowa, albo chuda i chora:/

Gość I wish
Dokładnie:) Ale czytaj do samego końca, ostatnie jej posty, pisze, że okres ma od dawna, nie przytyła. To było w 2007 roku. Znam ją, pochodzi z moich okolic i mogę wam powiedzieć, że teraz wygląda lepiej niż ta laska z linku. Jest po prostu prześliczna.

Gość moniczkamoniczka
W takim razie jeśli wszystko jest u niej ok ze zdrówkiem, to jeszcze raz gratuluję :) bo to po prostu szok!!!:)

Gość matteHi
Coś urwało:p ale powiem że laska w pierwszym linku rzeczywiście jest ładna. A co drugiego to mi szczęka opadła. Nieżły motywator nie ma co:P