Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusiaaaaaaa

przemyslenia po wizycie na nk

Polecane posty

Gość milusiaaaaaaa

tak sobie poogladalam profile ludzi ze szkoly podstawowej i lo . i widze ze te najwieksze chamy (nie mam na mysli jakis tam urwisow jak to czasami bywa wsrod chlopakow ), ci co zawsze krzywdzili slabszych, byli chamscy i wulgarni teraz pozakladali wlasne rodziny, maja dzieci ktorymi sie chwala. i zastanawiam sie czy to mozliwe zeby w czlowieku zaszla taka zmiana czy to mozliwe zeby facet ktory w szkole podstawowej(dawnej 8-klasowej czyli konczac mialao sie 15 lat) lub nawet w lo byl chamski wobiec kobiet teraz szanowal swoja zonę i wogole rodzine?

Gość ja tez sie zastanawiam nad tym
patrze po komentarzach ( chamskich) jakie wypisują i jakos mi to nie pasuje do obrazu głowy rodziny szczesliwej rodziny

Gość LuzMarija
tez sie zastanawiam. Wydaje mi sie ze cham pozostanie chamem i tyle.Chociaz patrzac na siebie jaka bylam w podstawowce a jaka jestem teraz no to widze bardzo duza zmiane i w sposobie bycia i charakter tez mi sie zmienil.

pewnie byli chamscy bo nie pasowałaś do towarzystwa. Byłaś brzydka, gruba, pryszcza, jąkałaś się, miałaś okulary jak denka... a naśmiewanie się z innych, w takim wieku, jest typowe i się z tego wyrasta

Gość milusiaaaaaaa
oni akurat teraz nie maja niczego w swoim profilu co mozna by im zarzucic. nie bylam zadnym pasztetem nie mialam pryszczy itp. oni po prostu byli chamscy do wielu dziewczyn . i to nie byly takie szczeniackie zazepki. potrafie to rozroznic. ich zachowanie bylo chamskie wulgarne potrafili uderzyc dziewczyne. wiec mnie zastanawia czy teraz np podnosza reke na swoje zony

Gość dziecmi sie kazdy chwali
cham i nie cham. A jak jest u nich w domu, tego nie wiesz. Na pewno troche wydorosleli, moze sa wkurzajacy w inny sposob, moze kantuja w pracy- nie wiadomo - a moze cudowna zmiana?

Gość okiii
jak to koledzy z podstawówki to wyrośli z tego.

Gość milusiaaaaaaa
nie tylko z podstawowki. niektorych mialam tez okazje obserwowac jak byli w szkolach srednich

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
ja z nimi mam wspólne konto na NK i nic więcej