Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredeczka

dziewczyny mam pytanie ile to kcal

Polecane posty

ile to kcal? : 1 kromka chleba ciemnego z małą ilością masła i z 1 plastrem szynki (nietłustej) niecały talerz rosołu z kawałeczkami białego mięsa, troszeczke makaronu do tego jabłko pół pomidora herbata z sokiem malinowym ?? ile to kcal? to dla mnie wazne.. nie chodzi o to, ze sie odchudzam..\' wręcz przeciwnie to musze wiedziec z góry dzieki dziewczyny

Gość kufel_spam
musisz podac iilosc to wszystko sie obliczy:)

Gość kufel_spam
w gramach kochana:) bo przeliczniki sa na 100g produkty ewentualnie w kg to sie zamieni

Gość kufel_spam
takiej orientacji nie posiadam:D ale napweno nie jest wysokokaloryezne

Gość bilonik
dziewczyno wpisz soebie w googlach 'tabele kaloryczne' i znajdziesz wszystko zsumujesz i gotowe. ciemna kromka to ok80 kcal, lyzka masla ok 90 o ile dobrze pamietam ,kurczak gotowany 100g ok 112kcal. makaron 100g ok 350kcal, jakblok srednie ok120g ok 60 kcal to tak na oko wartosci bo juz sie nie odchudzam i nie pamietam wszystkich. tylko ty wiesz ile 'troche' lub 'malo' znaczyw twoim posilku wiec sama sobie oblicz

np makaronu to tyko troszeczke- kilka dokladnie.. jak ja liczylam to mi wyszlo jakos 500 kcal. ?

Gość kufel_spam
poda j ile dokladnie?? nie ma troche z tego nic sie nie da oblicz musisz podac ilosc w g lub kg

Gość kufel_spam
skoro tak to nie masz sie co martwic o talie:D

hehe, zebym to ja sie znala na tych gramach .. :P no ale sprawdzalam itd. no iobliczylam sobie ok 460 no ale to chyba niemozliwe, ze tak malo? ogolnie ok 500 i tyle hehe