Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrygana

bankowość-staż-do wszystkich którzy moga pomóc!

Polecane posty

Gość madrygana

Witam! jestem w ostatniej klasie liceum, wiec w tym roku matura. chcialabym studiować bankowość na AE w Poznaniu lub na WSB równiez w Poznaniu. Po wielu namysłach postanowiłam podjac studia zaoczne. I w związku z tym mam pytanie. czy jest możliwość abym juz od początku pierwszego roku zrobiła staż i została przyjęta po nim do pracy w jakims banku na drugim bądz jeszcze na pierwszym roku studiów? jak patrzą na to pracodawcy? Mam szansę? Czy raczej nie zatrudniaja osób nie majacych jeszcze wykształcenia? bardzo prosze o pomoc. nie chciałabym marnowac czasu w innej pracy. bankowość bardzo mnie interesuje.

Trudno teraz pewnie będzie w bankach, bo porobili \"kioski\" kilkuosobowe, w których nikt nie ma czasu na serio zająć się stażystą. Ale może gdzieś skuszą się na tanią siłę roboczą. Popatrz w tych tradycyjniejszcy bankach: PKO BP, BGŻ. Zależy, gdzie mieszkasz

Gość madrygana
mam "dostep" do prawie wszyskich banków na rynku. te któr zostały wymienione równiez mam w "zasięgu reki". a jak to jest z tym przyjeciem? przyjma mnie mimo ze nie mam jeszcze bladego pojęcia jak to funkcjonuje?

Gość madrygana
jest tu ktoś? prosze...