Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaama

propozycje prerzentów gwiazdkowych

Polecane posty

Gość mamusia z warszawki
super ! i tanie jest .;)

Bardzo fajny prezent:) Ja mam 4 dzieciaki do obdarowania, nie moje ale prezenty muszą być:) 3 latkowi kupuję piłkę do skakania, następny chyba dostanie robota.choć zarzyczył sobie maszyne do robienia waty cukrowej:))) 12 latek grę Jenga no i mam jeszcze dziewczyne,też 12 lat i jej nie mam pojęcia co kupić. Mam jeszcze trochę czasu bo u Nas prezenty są na gwiazdkę

ja mojej 12 letniej siostrze kupilam gre sims 2 z jakimis dodatkami bo chciala taką dostać.

Gość ale to dla wiekszego
dziecka a nie malucha

kijaki pisala ze ma 12 letnia dziewczynke i nie wie co jej kupic :D wystarczy otworzyc allegro. tam to az ciezko jest wybrac co kupic. tyle propozycji.

Witam ! a co kupić 3latkowi jednoczesnie na urodziny i pod choinke bo on ma urodziny 23.12proszę o radę tak do 30zł

ciastoline puzle farby do malowania palcami samochód zestaw majsterkowicza a co ten 3 latek lubi robic?

majsterkowac bawic się samochodami ale proble w tym że on to wszystko ma . ale puzzle mnie zaciekawiły bo puzzli chyba nie ma . ale on sobie poradzi a puzzlami chyba że są takie dla 3latków musze zobaczyc na allegro powinno coś byc.Dzięki Mamani

Gość FDGDFGDXTGTD
dla 3 latka -laptop edukacyjny gaRAZ-ZJEZDZALNIA DLA SAMOCHODOW

a mój syn sobie zamarzył pieska rózowe pysio:) i wymiękam i kupiłam a na mikołaja znowu trzeba coś wykombinować:)

MaMani a te puzzle sa super mały bawi sie nimi już kilka lat i się nie znudziły jeszcze

to moje pytanie jest takie co kupić 3,5 latkowi na gwiazdkę który tylko lubić grać i grać przy komputerze. Ma Pełno gier typu przygodowych edukacyjnych samochodowych że aż głowa boli. Zwykłymi samochodami już się nie lubi bawić, cistoline też już włożył w kont. On jest taki że jak mówimy mu że chodź pobawimy się samochodami to on odpowiada że nie może bo musi łupać. Jednym słowem jestem w kropce

karolcia: jesteś w kropce i masz problem:) 3 latek, który nie może się oderwać od komputera to nie wróży zbyt dobrze. Superniania się kłania hehe:P Musisz mu kupić coś co go odciągnie od tego kompa. Pomyślmy wszystkie razem.

Czy 3,5 latek przy komputerze to nie za wcześnie? Kurde nie wiem,może zacofana jestem. Nie mam pojecia co mozna mu kupić,skoro tak trudno go odciągnaą od gier

jam to... to akurat nie moje dziecko tylko chrześniak swoje na pewno nie wychowam w ten sposób. normalne dziecko by się cieszyło z samochodu zdalnie sterowanego albo czegoś innego zastanawiam się nad jakimś torem wyścigowym ale z drugiej strony są one dość drogie a czy ja wiem że zaraz mu się znudzi i powie że musi łupać

kijaki moim zdaniem za wcześnie tylko w kioskach nawet widziałam gry od 3 lat z tym że one są edukacyjne a jak mu taką kupiłam to za szczęśliwy nie był

karolcia333 "normalne dziecko by się cieszyło z samochodu zdalnie sterowanego"łapię cie za slowo ale mój synuś jest całkiem normalny:) ale autka nigdy go nie kręciły tak samo jak roboty itp,paskudne spidermany,wiem nie to miałas na mysli pisząc to ale jakoś tak wyrwało mi sie to z kontekstu:)a tak na poważnie to może kup mu te puzzle co pokazała MaMani są naprawde fajowe i wciągają w zabawe

agawa no źle się wyraziłam z tą normalnością przepraszam. ale już naprawdę nie wiem co mam mu kupić. a na te puzzle już patrzyłam nie drogie więc jakby wziął je wsadził w kont to ubolewać aż tak nie będę