Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 76765

jak poradzic sobie z taka sytuacja?

Polecane posty

Gość 76765

za 2 miesiace jest studniowka a ja nie mam partnera :( i nie wynika to z tego ze jestem wybredna i przebieram i zadem chlopak mi nie pasuje po prostu mam bardzo malo kolegow mysle ze wynika to z tego ze nie chodze do dyskotek pubow itp. co mam zrobic? Dziewczyny ktore maja ten sam problem laczmy sie!

Nie wiem jak to jest bo ja na studniówkę poszłam z moim ówczesnym i obecnym chłopakiem;) Jeśli masz mało znajomych i nie masz kogo wybrać to DOBRZE CI RADZE- IDŹ SAMA! Jeśli będziesz szukała kogoś na siłe żeby tylko z kimś pójśc to nie będziesz się dobrze bawiła, wiem bo mnóstwo moich koleżanek pozapraszało kolegów kolegów ich koleżanek i po pierwsze nie miały z nimi o czym gadać, oni nikogo nie znali również się źle bawili. Finał był taki że Ci faceci zmyli się do domu a dziewczyny zaczęły imprezę w pełni SAME, dodam że było zajebiście;)

Gość 76765
tylko ze nie che isc sama bo wiem jak jest przykro patrzec jak inni sie swietnie bawia podczas gdy ty masz w oczach swieczku z zalu (bylam sama na weselach dodam ze bylo strasznie caly czas siedzialm tylko czase ktos sie ulitowal i poprosil na jeden kawalek do tanca)