Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewssfqw

własnie kupiłam za 100zł..

Polecane posty

Gość No i słusznie że rozpaczasz
bo triumph jest przereklamowany i kompletnie nie wart swojej ceny :O

Gość dewssfqw
a widzicie,czyli jednak źle zrobiłam kupujac ten biustonosz;/ ..przereklamowany .. ;( ehh moglam z atlanticu juz kupic..

Gość hhtp
dalej nic nie rozumiesz... jedna firma warta drugiej... a może byś wpadła na lobby małobiuściastych? i poczytała o stanikach i dobrała sobie odpowiedni rozmiar od razu? http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580

Gość dewssfqw
ale to juz po ptokach.. ten co kupilam jest dobry bo dopasowany i nie odstaje,ale kurde za 100zł;/ i to taki zwykły w sumie nooo w dotyku bardzo przyjemny fakt,ale kurde nie wierze.. ;( wiedzialam,ze mam mały biust,ale ,ze najmniejszy jaki moze byc ?? :O

Gość hhtp
zaczynasz właśnie mówić jak każda kobieta która nie ma zielonego pojęcia o stanikach... czy Ty myślisz, że jak stanik nie odstaje to ma od razu dobry rozmiar? rzadko który stanik odstaje zaraz po zakupie w obwodzie, do tego zwłaszcza gdy ma prawdopodobnie dobrą dla tego obwodu miseczkę ważne jest by taki stanik szybko nie zaczął odstawać w obwodzie, bo to obwód ma trzymać biust poza tym jak bardzo znasz się na miseczkach, ze wiesz że sa napewno dobre? wielu tak się wydaje, a potem się okazuje, że miseczki za duże bądź za małe i bułkują... do tego fiszbiny - jakie masz o nich pojęcie? czy przylegają dobrze do mostka? czy nie nachodzą Ci na piersi? czy celują odpowiednio w środek pachy? wejdź na lobby to dowiesz się, że sam rozmiar to dopiero początek poszukiwań dobrego stanika, a dobry stanik może zdziałać cuda z biustem do tego to gadanie o najmniejszym z możliwych, ja zaczynałam z wymiarami 72/84 czyli niewiele więcej w biuście od Ciebie i zaczęłam od rozmiaru 65D, 60DD(wielkomiseczkowiec więc teoretycznie przy normalnych miseczkach byłoby to 60E), teraz niektóre staniki są dla mnie za małe... i to wcale nie jest najmniejszy rozmiar, bo przy obwodzie 70 to najmniejszą miseczką jest AA, potem A, a potem dopiero B a jakbyś przeszła na 65 to byś nosiła 65C, to na tą samą miarę w biuście tylko miseczka będzie troszkę głębsza, a obwód bardziej stabilny i będzie Ci łądniej trzymał biust

Gość dewssfqw
na lobby www.lobby.pl?? co to w ogole jest? i nie znam sie na stanikach ,ale wiem,ze mam mały bo widze..a ten co kupilam nie odstaje nigdzie i przylega do mostka,ale nie podnosi tak ładnie biustu do góry jakby mógł..

Gość hhtp
skoro nie podnosi dobrze piersi to może ma za mały obwód? o tym nie pomyślałas? bądź też fason jest zupełnie nie taki? równie dobrze fiszbiny mogą być np za szerokie i spłaszczają Ci biust? lobby na forum gazeta.pl oto link (tylko skopiuj sobie całość i usuń spację) http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 gromadzą się tam kobiety które jak każda kobieta miały problem ze stanikami i tam się dopiero dowiedziały co to znaczy dobrze dobrany stanik, większość tak naprawde nie wie kiedy stanik jest za mały czy za duży, bo przy różnych fasonach to może różnie wyglądać i o większości cech przymałego/przydużego stanika większość kobiet nie ma zielonego pojęcia proponuję wejść, wpisać się do wątku rozmiarowego, poczytać dokładnie tematy, poznać firmy odpowiadające małobiuściastym itd tam jest masa dobrych rad i kobiet chętnych pomóc i doradzić czy dany stanik jest napewno dobry czy też nie bo wielu się wydaje, że stanik jest dobry a tu się okazuje, że coś jest nie tak, a zły stanik tylko szkodzi piersiom

Gość hhtp
miało być za szeroki obwód :p

Gość hhtp
poza tym zastanawiam mnie czy napewno dobrze się mierzysz pod biustem mierzymy się zawsze na wydechu ściśle miarką\ w biuście mierzymy się bez biustu bądź też w staniku ale koniecznie miękkim (nie może być usztywniany bo takie to zmieniają wymiary biustu) i wybieramy większy wymiar w biuście