Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZbanuszek pelen uczuc

Czeka mnie samotna wigilia w tym roku

Polecane posty

Gość zettwuess
autorko nie spedzisz swiat typowo ale mozesz spedzic fajnie

no samotna wigilia nie jest zafajna

przegrałaś... to Twoja wina, ze facet mial Cie dosc, a samotna wigilia jest karą za Twe czyny... teraz sie dołujesz.. a bedzie znacznie gorzej... w świeta... w sylwestra... w nowy rok... czeka Cie koszmarny czas

ej, dla Ciebie to tylko perspektywa.. która niekoniecznie musie się zrealizować.. ja sama spędziłam tylko jedne święta ;) a właściwie nie do końca parę alt temu w górach.. ze stadem koni. mój ówczesny mężczyzna pracował jako trener jeździectwa.. no i 'szefowa' kazała mu przyjść do nich do domu, dając jasno do zrozumienia, że nie życzy sobie mojego towarzystwa..! tragiczne ale przeżyłam :))) w końcu kto może wspominać wigilię ze stadem hucułów na hali ;) a co do faceta.. cóż pojechał bo bał się stracić pracę, wrócił bardzo szybko bo wyrzuty sumienia nie pozwoliły mu przełknąć ani kęsa ( to szybko to jakieś 1,5 godz, zaspy do pas etc), nie muszę dodawać że bardzo szybko się rozstaliśmy ;)

też czeka mnie samotna wigilia..syn jedzie do ojca na świeta...rodzina wyjeżdza,narzeczony nie przyjedzie...czuje odlot:)

to nie moja wina ,ze odszedl

Gość samotna za granica