kociczkaa 0 Napisano Listopad 22, 2008 proszę o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania to chyba Napisano Listopad 22, 2008 za opakowanie ostatnio zaplacilam 21,50 (ale dlatego ze jakas promocje tymczasowo mieli) a tak to 25 zl z groszami. Ale znam tez apteki, w ktorych sprzedaja za ok 30zl ale tam oczywiscie nie kupuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Listopad 22, 2008 no kurcze ja płaciłam ostatnio 28.50 :( troche drogie, wcześniej lekarz wypisywał mi Mercilon i ostatnio zmienił na novynette,podobno miały być tansze, a wychodzi na to , ze są droższe... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na www.doz.pl 2279zł Napisano Listopad 22, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania to chyba Napisano Listopad 22, 2008 popytaj w różnych aptekach. A z jakiego miasta jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anek1012 0 Napisano Listopad 22, 2008 Ja płaciłam ok 33 zl. Drogi interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Listopad 22, 2008 Skarżysko-Kamienna. właśnie zamierzam podzwonić po aptekach i popytać, bo kurcze Mercilon płaciłam mniej niż te novynette, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania to chyba Napisano Listopad 22, 2008 anek- a w jakim miescie? bo moze bedziemy mogly sobie nawzajem wskazac najtansze apteki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Listopad 22, 2008 o co chodzi z ta: www.doz.pl czy tam można kupić tabletki bez recepty ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Listopad 22, 2008 upupupupuppupupupuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kociczki Napisano Listopad 22, 2008 na www.doz.pl kupujesz na receptę po cenie jaką mają (zazwyczaj niską) i odbierasz i płacisz i dajesz receptę w aptece. Aptek jest dużo, można zobaczyć swoje miasto i apteki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Listopad 22, 2008 ale jest to opłacalne ? robicie tak kobietki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojooj Napisano Listopad 22, 2008 małe miasteczko 25zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorothea26 Napisano Listopad 27, 2008 najdrożej płaciłam ponad 30zeta, najtaniej 19.90 w Kraśniku (woj. lubelskie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach