Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracę wiarę w siebie

Dziewczyny, czy Waszym zdaniem rozmiar 38 to duży rozmiar?

Polecane posty

jak jestes wysoka to rozmiar 38 jest ok ale ktos tu napisal ze 34 nosza 14-latki ja nosze 34 i 36 z przewaga 34 i chuda nie jestem :-O nawet bym chciala schudnac

Gość tez nosze
rozmiar 38 czasami 40 a jestem bardzo szczupla tylko ze mam ponad 170cm wzrostu, mniejsze rozmiary maja dla mnie za krotkie rekawy albo nogawki;)

odpowiedzi tyle ile rozmiarów i budow ciała. ja mam 160 cm i noszę 36 i jestem szczupła. ale zdarzało mi się nosić 38. wszystko zależy od rozmiarówki danego sklepu. w h&m np 34 bywa na mnie za duże, a wcale nie jestem chuda, mam piersi i pupę.

Gość marenstwo
Mam 159 cm ważę 55kg noszę rozmiar spodni 37-38 zależy i mam wymiary 89-68-90. Chciałabym się dowiedzieć co o tym myślicie, bo ja sama nie wiem...moim zdaniem jestem trochę za gruba jak na mój wzrost. Pomóżcie

Gość Hehh
Hehh, ja mam 169 cm, 55(+ - 2 kg) i rozmiar 38 i mi też dobrze z tym :) Jak dla mnie to jest to normalny rozmiar...

Matko, jak ja nie lubię takiego gadania: \"nie uważasz, że schudłam\" itp. A co mnie to obchodzi? Sama noszę 36/38 (176 cm wzrostu). Wszystko zależy od sklepu, dzisiaj np. mierzyłam płaszcz S i był za duży, XS ok ale rękawy za krótkie.

Gość 38 jest Sexy
JA też nosze rozmiar 38.Mam 170 cm wzrostu i mam 16 lat.Mam duży biust a ręce i nogi chude (jak patyki jak mówi moja mama).Uważam, że to bardzo dobry rozmiar.Dziewczyny w rozmiarze 38 są sexy :D Pozdrawiam

marenstwo. Waga na nasz wzrost max to 57 a min ok 47. Wiec jestes przy górnej granicy, ale nie masz nadwagi. JA ważę 50 (jak już pisalam) i tez mam 36/38. Niestety mam wystająca pupe , ale facetom się to podoba :/

Gość teraflu
Idź być gruba gdzie indziej :(

Gość gość
rozmaiar 38 nie jest duzy zalezy jak sie kobieta ubierze. nawet jezeli ma 160 a rozmiar 38, to po pierwsze moze zalezec od kilku czynnikow np wiekasza pupa albo piersi. a wyglada w tym rozmiarze naprawde dobrze

Gość gość
rozmiar 38 hm nie mówiąc o mniejszych to za mało-nóżki jak patyczki,spłaszczona pupa,cycki z push-up i na dodatek ta zadziornośc tych pań i ich wysokie mniemanie o swojej sexowności..wyemitowane przez ostatnie 45lat telewizji...heh czasem mnie zastanawia czy oby słynne szczupłe 38 aż tak są przekonane o swym pięknie??szczerze wątpie chciałyby mieć tyłek lub cyc takiej 42 z zachowaniem płaskiego brzucha przy jedzeniu tylko sałaty...a kobiety większe nazywają grubaskami,że nie dbają o siebie,lub tylko żrą-żałosne to jak wy ochydne 38 chcecie być wszystkie takie samo brzydkie-a potem sceny w sklepie-ona tego nie je ile to ma tłuszczu,ile cukru-heh żałosne,a wy chłopcy tak chłopcy bierzcie je te puste niepewne siebie brzydkie dziewczyny..pozdrawiam BRZYDOTY I CHUDZIELCE BEZ TYŁKA I CYCKA KTÓRE UWAŻAJĄ ŻE PROPORCJE JE RATUJĄ

Gość gość
Ten rozmiar da wysokich dziewczyn i średnich nie jest, ale niskich tak. Ja noszę rozmiar 38 przy wzroście 175 cm

Gość Patka

M jest idealnym rozmiarem dla kobiety!

Gość Gość

38 to duży rozmiar jak masz 160 , jak 170 to idealnie wręcz, a twoja koleżanka pewnie wygląda jak szczur i dlatego zazdrości, sucha płaska jak naleśnik doopa i zero biustu to też masakra nie mówiąc o zabiedzonej twarzy jak z Oświęcimia nie przejmuj się złośliwym szczurem