Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowłosa 24

MóJ facet nie garnie się do pracy

Polecane posty

Gość czarnowłosa 24

Mój chłopak ma prawie 26 lat , siedzi w domu i nie szuka żadnego zajęcia.Nie jest to chwilowe bezrobocie, on praktycznie w życiu nie skalał się pracą( poza dorywczymi i krótkotrwałymi pracami,kiedyś dawno temu). Czeka książe aż łaskawie zadzwonią z pewnej firmy( a złożył podanie w lipcu heheh).Mówie, że warto byłoby zadzwonić, pointeresować się jak sprawy wyglądają. On twierdzi, że tyle trwa czekanie na miejsce, heheh i wcale nie wygląda na zmartwionego.Jestem z nim ponad 3 lata, w ciągu tego czasu nie podjął żadnej stałej pracy, ba nawet nie szukał. Czy to totalny leń? Co mam o tym myśleć:(Czy mamy jakąś przyszłość z jego podejściem do pracy???

Gość dizel
gon darmozjada poki czas wiem cos o tym do dzis musze zywic taka

Gość czarnowłosa 24
Kocham go ciągle....ale denerwuje mnie , że ciągle jest na garnuszku mamusi i nie usamodzielnia sie w takim wieku...Co robic...

Gość glupia mrowka
zapomnij,jeszcze wspomnisz moje slowa,zapomnij o nim... niestety,ale taki typ nie zapewni godnego bytu tobie i dziecku amen

Ja mam 26 latek nie pracuje ale nie dlatego ze nie chce Na moje ko to leń Obyś w przyszłości nie usłyszała Chciałaś hrabiego to rób na niego Pamiętaj samą miłością nie wyżyjecie

Gość czarnowłosa 24
Jestem z nim bo ma WSPANIAŁE 25 CENTYMETRÓW !!!! Uwielbiam go !!!

może mieć depresje :O nerwicę :O czy inne problemy emocjonalne uniemożliwiające szukanie i znalezienie pracy 🖐️ ale oczywiście chamski i prymitywny :D stereotyp piętnuje niepracujących mężczyzn a kobiety traktuje się pobłażliwie 🖐️

Gość pytajaca smutna
Mój tak samo. Tyle że ma 27 lat i podobno szuka.. ale szuka już i szuka.. I oczywiscie na garnuszku u rodzicow..

Gość ja tez z takim bylam
tylko ze mamy po 23 lata, niby ok w tym wieku jest jeszcze wiele osob na utrzymaniu rodzicow, ale on nie pracowal nigdy, nie mial nawet jakiejs glupiej dorywczej pracy w wakacje i widzialam po nim ze nawet nie chce miec, pracowal raz w kinie i wytrzymal tam tydz:O ja mam tyle samo lat co on i pracuje juz pelna para a jednoczesnie studiuje nie mam ochoty brac ciagle kasy od rodzicow, a on mamusia kupi to mamusia kupi tamto. Zycie z kims takim to bylaby mordega, wyobraz sobie, ze chcesz urodzic dziecko i co? i dupa bo on was nie utrzyma, bedzie wolal siedziec cieplym domku i czytac gazetke

Gość dkkdkdk
Laska, czy ty jeszcze nie rozumiesz, że to jest taki typ, teraz utrzymyją go rodzice, a potem będziesz go utrzymywać ty. Jak sobie wyobrażasz związek z nim? Widzisz go w roli głowy rodziny przynoszącej wypłatę do domu????? Naiwność kobiet powala.

a ja wygralem zycie to niech sie leczy, niech cos ze soba zrobi. a nie siedzi w domku i czyta ksiazeczki i oglada tv. Jak ktos ma depresje czy nerwice zawsze moze udac sie do pscyhologa czy psychiatry w ciezszych przypadkach. Ja uwazam, ze ten gosc to po prostu patentowany len albo osobnik totalnie nieprzystosowany do zycia w spoleczenstwie a z takim kim ta dziewczyna sobie nie ulozy zycia na pewno:O

autorko powiedz jeszcze jak wyglada model rodziny w jego domu? ojciec zarabial na rodzine czy matka? bo wiesz czesto jest tak, ze facet powiela model jaki wyniosl z domu. U mnie np tak bylo. Jego matka byla bardzo przebojowa zarabiala 5 razy wiecej niz ojciec, a ojciec pral sprzatal gotowal i generalnie byl maksymalna ciamajda

Gość glos rozsadku
autorko, generalnie to jest tak, ze kontrolujesz tylko siebie a nie druga osobe, jesli to, ze facet nie garnie sie do pracy stanowi dla Ciebie istotny problem (co jest w pelni zrozumiale) to wyraz swoja dezaprobate i tyle, nie szukaj czasem pracy za niego i nie zrzedz mu wiecznie na ten temat, bo tego w ten sposob nie zmienisz, jesli dla Ciebie jego podejscie to kwestia wagi panstwowej do daj mu wybor - szukasz pracy i jestesmy razem albo znikam, jesli to nie zmobilizuje no coz....nie masz na to wplywu.pozdr

Gość mała123456
ja też takiego mialam po 6 latach zakonczylam ten zwiazek ,zakończ to on i tak sie nie zmieni ,a ty tak jak ja bedziesz musiala utrzymac siebie i jeszcze jego .

Gość hrabia i len
aha czyli facet sprzatajacy, gotujacy itp to wg ciebie ciamiada? jebnij sie w ten pusty leb.majac depresje czy tam nerwice nie tak latwo jest wyjsc do ludzi,nawet do tego psychologa.myslisz ze sie pojdzie ,powie co na sercu lezy,lekarz przepisze tabletki i bedzie mozna sie zabierac do pracy? nie tak latwo,potzreba czasu choc dziewczyna moze go nie miec i zostawic swego partnera.ok,to okrutne ale zrozumiale.choc nie wiem czy akurat jest tak w przypadku autorki,ale jesli tak to darujcie sobie dziewczynki te okreslena typu len i darmozjad.wielkie kurwa karierowiczki stojace na promocjach nie beda tu nikomu mowic jak zyc.do garow i po gazetke dla pana!

Gość hrabia i len
ciamajda*

Gość pytajaca smutna
do hrabii i innych. Dajcie spokoj z ta depresją ;) Facetowi się po prostu nie chcew pracowac, to wynika z wypowiedzi autorki :)

Gość glos rozsadku
no coz, hrabia i len ma celny argument - tak naprawde to bez rozmowy to autorka nie wie o co chodzi, a co dopiero obcy ludzie na forum. pozdr

hrabia hehehe prawda w oczy kole co? zapewne sam jestes takim niepracujacym panem w depresji?? wiesz co jak ktos sie chce za siebie wziac to sie wezmie, jak ma depresje to niech z nia o tym pogada niech razem pojda do psychologa. Jest taki typ ludzi ktory uwielbia sie nad soba umartwiac i wlasnie tacy faceci do niego naleza. Hahah moge isc do garow i po gazetke, ale niech pan mnie w tym czasie utrzyma zeby miala co wlozyc do tego gara

Gość za nbzajzjkaza
szkoda czasu na niego bo to nie ma sensu jak dziecko w przyszlosci wyzywisz

a i jeszcze jedno hrabia. Ja nie wysmiewam sie z ludzi ktorzy stoja na promocjach bo przynajmniej pracuja tak P R A C U J A i i tak maja wiecej niz taki umartwiajacy sie nad soba koles, ktory nie potrafi sie wziac za siebie

Gość glos rozsadku
ten typ ludzi, ktorzy uwielbiaja sie nad soba zamartwiac jest na tym forum dosc powszechny - tadam (werble) - tak to wiekszosc piszacych tu kobiet :-)

Gość za nbzajzjkaza
a jaka szkole ten twoj koles skonczyl skoro czeka na manne z nieba???

glos rozsadu no to tez fakt, masz racje, ale akurat w tym temacie chozdzi o takich umartwiajacych sie nad soba facetow:)

Gość glos rozsadku
zgadza sie, tacy faceci tez sie rodza i jakos w tym zyciu funkcjonuja, pozostaje wspolczuc ich kobietom :-)

Gość za nbzajzjkaza
tylko pozniej taki umarwiajcy sie i uzalajacy facet i tak nie doceni waszego poswieceni, jeszcze was obwini za to ze jest taki jkai jest

brak honoru u nieudaczników życiowych spędzających czas w necie, siedzących u mamy na rencie lub pensji , to wstyd dla faceta jeżeli nie próbuje różnych prac , do momentu gdy jakaś mu się spodoba i zostanie w niej , by pomóc rodzicom i sobie , a jeżeli jest psychicznie niedoskonały to zostaje załatwić rentę i tyle :)

no dokladnie, potem sie dowiesz ze to przez ciebie ma ta deperesje bo go np "przytlaczalas":O

Gość pytajaca smutna
niereformowalny typ. chyba ze dosxtanie porzadnego kopa w tylek