Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZYBKO SZYBKO

united breakers

Polecane posty

Gość SZYBKO SZYBKO

jak oni mogli nie wejsc?! :( przeciez oni byli najlepsi! ten z dziurami w uszach jest zajebisty !!!!! :( zakochalam sie normalnie :(

Gość SZYBKO SZYBKO
sama jestes przeciętna bo co ty niby robisz? ! co sobą reprezentujesz? oni byli oryginalni i jedyni w swoim rodzaju a ten patryk to po prostu ideał i klasa w jednym ! jak dla mnie taka osobowsc tancerza jaka wyrazal to po prostu ideał i dlatego mi sie tak podobali :(

ja nie osądzam ciebie czy ty jestes przeciętna czy nie tylko mówię, że oni jak na taki program są przeciętni. moi koledzy z liceum lepiej tańczyli :) nie pokazali nic co by mnie zachwyciło nie to co ci gimnastycy - klasa po prostu

Gość hgdgshjgdsajgsdfhgshdf
beznadziejni byli :P Funky masons z ubiegłego tygodnia o klasę lepsi ! :D a ten chudy z czymś w uszach - MASAKRA ! :O :O :O :O Emo jakiś kolejny :O

Gość że niby drajwerka
przezywasz już któryś raz z kolei autorko... masz obsesję? :O nikomu się oni nie podobali, byli zbyt przecietni jak na półfinał... myslę, że wiele lepsi są audio feels albo funky massons

Gość SZYBKO SZYBKO
ta emo by sobie takich dziur nie zrobilo muahaha xD zazdroscicie i tyle! zaloze sie ze jakbyscie zobaczyly takiego na ulicy to byscie piszczaly a poza tym bez dwoch zdan byli jedyni w swoim rodzaju!!! jak mogli byc beznadziejni jak kazdy to ogladal i dech zapieralo !!!!!

Gość dizel
ale kurwa ogladacie szmire z tancami badziewia bezgustowne

no kurwa bo nie mam co robić tylko piszczec za jakimś kolesiem na ulicy :D:D:D

Gość hgdgshjgdsajgsdfhgshdf
"zaloze sie ze jakbyscie zobaczyly takiego na ulicy to byscie piszczaly" :O :O :O :O taaaaaaaaaaa jasne :P ja co więcej zdarłabym majtki na środku chodnika żeby mnie posuwał :O :O :O :O co Ty kurwa dziecko nie masz oczu ? :P :P :P "jak mogli byc beznadziejni jak kazdy to ogladal i dech zapieralo !!!!!" każdy to znaczy kto ? Ty czy Tobie podobne 13 latki ? :classic_cool: .

Gość griszka
też mi się ich występ podobał i myślałam,że przejdą dalej :(

Gość że niby drajwerka
szybko szybko wpisz sobie emo w google. to emo, która biega u Ciebie po szkole to nie jest pradziwe emo, raczej właśnie ten koleś z dziurami jest emo:O no ja bym i może piszczała jakbym takiego zobaczyła na ulicy - ze strachu :O obleśny jest

Gość dizel
jak ci sie podobalo to idz teraz wybranzluj sie i wroc ze suchym mozgiem ;)