Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ecri

jakie suknie preferujecie?biale czy ecri , kosc sloniowa..?

Polecane posty

Gość ecri

biale czy ecri?? delikatne ecri nie mowie o takic strasznie zlotych. i jakk to jest np. z dekoracja krzesel w kosciele np. czy to indywiduaalnie rodzice musza zadbac aby np okrycie krzesel nie bylo biale jesli suknia ecri?bo by glupio wygladalo zdaje sie. i tak samo z obrusaami na weselu?

Gość Biedna biednaa
Ja chciałąm na początku ecku,ale jak zmierzyłąm białą powiedziałam:Biała!!! :) Co do dekorocji kościoła nie wiem jak u Ciebie ale my wynajmujemy firmę dekorującą kościół,sale,samochód itp ;) Tak żeby wszystko do siebie pasowało

Gość ecri
nie my firmy nie wynajmujemy bo pieniadze przeznaczamy na os innego. ale kosciol to pewnie sami udekorujemy a sale dekoruje hotel . tylko czy nalezy do nich dzwonic i mowic jakie obrusy maja byc?

Gość Biedna biednaa
No to najlepiej zadzwońcie i zapytajcie czy jest możliwość wyboru koloru obrusów...Co do kościoła...te nakrycia na klączniki i krzesła przeważnie są białe...Chyba że dogadacie się z proboszczem że sami chcecie zrobić dekoracje...ale zakup materiałów i innych pierdół może wynieść tyle samo co wynajęcie firmy dekoracyjnej do samego kościoła...Musicie dowiedzieć się co na to ksiadz(bo nie każdy zgadza się na dekoracje koscioła) i porównać ceny ;)

suknię dobiera się zgodnie z KARNACJĄ , bo jedni w białych przy bladej skórze wyglądają jak truposze a inni w białym do twarzy, to samo się tyczy ecru- nie wszystkim ten kolor pasuje. Oczywiście z kolorem ecru jest więcej problemów, bo i koloru obrusów nie dobierzesz ani innych dodatków w kościele, a i babcie będą się dziwowac, dlaczegoż to nie biała suknia, że to grzech blablabla ;) wybierz w czym Ci będzie ładniej, ostatecznie w kościele nie muszą być te szmaty na krzesłach a jedynie jakas dekoracja kwiatowa a obrusy nie musza być zawsze białe/ecru, mogą być w innym kolorze, np. złotym czy jakimś tam i wtedy kolor sukni nie ma znaczenia, zreszta uwarzam, że to nieco chore aby dobierac obrusy do koloru suikni, zleje Ci sie ta ecru suknia z ecru obrusem i Cie za stołu widac nie będzie

Gość ecri
suknie to ja juz kupilam. i tak sie poprostu zastanawialam. nawet bym nie myslala nad tym gdyby nie pan ktory na zamku na jednej z sal ktora chcielismy powiedzial ze wsyztsko sie robi pod kolor sukni. wczesniej nawet o tym nie myslalam, a babcie to niech se gadaja co im sie podoba:)

Gość Oczywiscie ROZOWA

Gość princessaa
hej jak by nie bylo tez mozna:-) zona kuzyna miala suknie w odcieniu nie ecri ale wlasnie w delikatnym odcieniu rozu. i byla sliiczna. nawet chcialam isc do slubu w tej samej ale gosiek jest jak kruszynka i suknia to chyba rozmiar 32 heh a mi potrzebny 36. ale rozowa tez ladna