Gość mjakm Napisano Listopad 23, 2008 nie chodzi mi tu o allegro, tylko może ktoś zna jakąś stronę internetową bądź ktoś ma je na sprzedaż (nowe) w rozmiarze 38/39 długie ciemny róż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emuemuemu Napisano Listopad 23, 2008 o mnie rowzniez interesuje ten temat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotosss 0 Napisano Listopad 23, 2008 hi, dziewczyny... emu to już staroćki.. teraz to botki z kożuszkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciam__ 0 Napisano Listopad 23, 2008 Nie lepiej do sklepu się przejść ? ----------- http://butikk.pl/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=145 Moim zdaniem są tragiczne .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotosss 0 Napisano Listopad 23, 2008 ej, gusta non disputant ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjakm Napisano Listopad 23, 2008 do sklepu, a pokaż mi w jakim sklepie sprzedają buty emu?? za 400 zł to troche za dużo jak na kozaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oryginalne emu czy ugg tyle Napisano Listopad 23, 2008 właśnie kosztują http://www.deezee.pl/ tutaj można kupić zarówno oryginały jak i podóbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjakm Napisano Listopad 23, 2008 dzięki ale 330 zł to też troche dużo , na allegro sprzedają nawet po 140 zł tylko nie w moim rozmiarze, ale wątpie żeby to były oryginały.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziubus 0 Napisano Listopad 23, 2008 schaffa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjakm Napisano Listopad 24, 2008 dzieki ale znow ta wysoka cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli chcesz oryginały Napisano Listopad 25, 2008 to wiadomo, że musisz liczyć się z wydatkiem kilkuset złotych, a jeśli nie zależy Ci na oryginałach to w tesco są one w promocji za 31,50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjakm Napisano Listopad 28, 2008 chodzi o to, że np na allegro sprzedają "niby" oryginalne emu w moim wymarzonym kolorze ale tylko w duzych rozmiarach wlasnie tanio bo za 150 zł ;o, a tekie z teskacza to nie, dziekuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach