Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Jak radzicie sobie z przeprowadzka?

Polecane posty

Gość cati82

Niestety musze zrobic przeprowadzke do innego mieszkania, i mam juz dosc, a przeprowadzke bede robic w weekend ost listopada. Kurcze jak tak to pakuje do toreb takich duzych, i kartonow to mysle skad tyle tych rzeczy!!! ubran full, ale i butow duzo. I takich roznych rzeczy.

Gość ja tam pakowalam sie kilka
dni szybciej kartony i torby podrozne. Duzo tego bylo tez zastanawialam sie skad tyle tego. Teraz za 3miesiace czeka mnie przeprowadzka i juz sie boje bo przez kolejne 2 lata uzbieralo sie wiecej do tego dochodza meble itp ale najbardzie przeraza mnie rozpakowywanie.

Gość mnie ogólnie przeprowadzka
przeraża. jestem tydzień po a mimo to dalej jeden cały pokój mam zastawiony pudłami i torbami.

ja przeprowadzalam sie w UK 10 razy, za kazdym razem bylo wiecej gratow i tylko 2 ostatnie przeprowadzki byly cywilizowane tzn samochodem i vanem. radze pakowac buty, ciuchy itp w czarne torby na smieci, zajmuje mniej miejsca niz pudla :) ostatnia przeprowadzka byla pakowana w 1 dzien (caly dom) a pol drugiego to tylko przewozenie z rozkladaniem mebli. dacie rade 🌻 :D

Gość gienkami

Japa & Co  dobre ceny, sprawnie, profesjonalnie, wszystko poszło jak należy. Porządna firma z porządną kadrą. Godni polecenia. Koniecznie sprawdźcie.

Gość bingol

Mi pomaga wuefista i tylko dlatego zycie ma sens. Lubimy wkladac sobie siusiaki w pupki i lizac po tam po sranku. Piekne aromaty i ten smak, lepsze niz szampan i kawior ale kto nie sprobuje ten sie nie dowie. Jak przyzwyczaicie sie do zapachu to go polubicie a smak jest przepyszny. Tylko trzeba pokonac te przekonania  ze niby jedzenie kupy jest bleee. Jest cudownie jak wuefista robi mi kupe na twarz i rozciera to po calym ciele a pozniej zlizuje. Yeah! Poznalismy sie w UK gdy mieszkalismy razem z kilkoma innymi kolegami w jednym pokoju. Nasze nocne orgie to juz historia hihi. 🙂

Gość bingol

Dodatkowo dzieki jedzeniu kupy mozna zaoszczedzic sporo funcikow. No bo co zjemy to wysramy itd. :)z siczkami jest podobnie.

Gość wuefista

Oj tak bylo cydownie, wspomnienia na cale zycie. Te nasze alkoholowe orgie. Az sie lezka w oku kreci no ale wszystko co dobre szybko sie konczy. Nawet to ze placilem 10f miesiecznie za pokoj bo mieszkalismy w 30 w jednym pokoju nie uchronilo mnie przed koniecznoscia powrotu. Bo skonczyly mi sie pieniadze a z moja zerowa znajomoscia angielskiego nie bylo mozliwe znalezienie pracy. 😞 tak mi was brakuje koledzy, moi polscy bracia. Waszych kupek i sikow no i siusiakow w mojej pupie. Cos to byly za piekne nocki.

Gość bingol

Wyprowadzka z naszego pokoiku to byla dopiero trauma. Zbieralem sie po tym horrorze przez kilka lat. Tak mi was chlopcy brakuje. Nasze wspolne chwile to najlepszy czas mojego zycia. Pamietasz wuefisto jak stawalismy w koleczku wszyscy i kazdy wkladal kazdemu siusiaka w pupe tak ze powstawal taki wezyk? I to byl nasz taki taniec godowy hehe 🙂 bylo super, tesknie za tym. A najfajniej bylo wtedy jak ktorejs nocy wybieglismy tak z domu hehehe na szczescie nikogo wtedy nie bylo przed domem i nikt nie widzial naszego wezyka 🙂😉 praktycznie codziennie ogladam nasze zdjecia razem. 🙂

Gość bingol

Hehe to nie byl wezyk tylko ludzka stonoga. 😄

Gość Tomcio

bingol i wuefista to legendy tego forum. Som najlepsi i nikt im nie podskoczy. Zazroszcze wam chlopacy tych waszych werzykow. Musialobyc niesamowicie, trzymac siusiaka w dvpie kumpla i miec siusiaka w swojej. Aj na samom mysl mnie ciarki pszehodzom. Morze zrobimy to dzisiaj z komplami pod klatkom na impresce. Pijemy dzisiaj z pszyjaciulmi jak co piontek pod klatkom.

Gość Michalek

Brakuje mi was chlopacy bingol i wuefista. Juz tu chyba nie piszecie a to co pisaliscie bylo cudowne. Jestescie wspaniali. Prosze wroccie bo umieram z tesknoty.

Gość wiktorex

JAPA & CO to mądry wybór jeśli chodzi o przeprowadzkę.  Fachowcy i profesjonaliści na medal. Szybko, tanio i sprawnie.