Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to poważne

Ból jądra

Polecane posty

Gość czy to poważne

Napisalem ten temat bo mam problem, wybralem ten dzial bo czyta go duzo osob i szybciej bede mogl liczyc na jakas pomoc . Wiec... Mam 14 lat, masturbuje sie od 1,5 roku. Mam sperme lecz nie mam wytrysku, nasienie jedynie wyplywa, nigdy tez nie mialem polucji. Wiem ze to moze byc zwiazane z tym ze jestem jeszcze dosc mlody i dopiero dojrzewam. Ostatnio jednak podejrzewam ze dzieje sie tak z innego powodu. Czasami boli mnie lewe jadro, bol jest dosc silny i przenosi sie tez w okolice brzucha. Co to moze byc? Czy to jakis rak? Dodam jeszcze ze w tamtym roku mialem bilans i badano mi jadra- lekarz nic nie wykryl. Prosze pomozcie mi co z tym zrobic (wstydze sie isc do lekarza, bo nie wiem czy mam powod). Prosze o odpowiedz tylko znawcow, nie potrzebne mi komentarze ktore nic nie wnosza. Z gory dziekuje

Gość milula
powiem tyle-choc temat moze smieszyc-sorry za szczerosc, ale jednak brzmi to smiesznie, szczewgolnie po kilku piwkach.. ale jesli to jest na serio, to idz do lekarza, z takimi sprawami nie ma zartow, juz u osob 10letnich wykrywano jakies choroby.. nie pisze tego, zeby Cie wystraszyc, tyleko zeby uswiadomic, ze to moze byc cos powaznego